Poslednja sezona serije „Fear The Walking Dead“ stiže na AMC

Čak i heroji mogu da se izgube u mraku, ali kroz ljude koji veruju u njih mogu pronaći svetlost…

AMC otkriva prve detalje osme, ujedno i poslednje sezone serije Fear the Walking Dead. Finale će se odigrati u dva dela od po 6 epizoda, od kojih prvi počinje u ponedeljak 15. maja (u 22:00h po srednje-evropskom vremenu), dok ćemo drugi deo sa finalnih 6 epizoda imati priliku da gledamo kasnije tokom ove godine.

Šta ćemo gledati u poslednjoj sezoni?

Osma sezona serije počinje sedam godina od trenutka u kom se završava 7. sezona, kada Morganova (Leni Džejms) i Medisonova (Kim Dikens) namera da spasu Mo (Zoi Merčant) iz PADRE-a, prestane da ide po planu. Sada, Morgan, Medison i ostali koje su oni doveli na ostrvo, žive po PADRE-ovim ciničnim pravilima. Zadatak vraćanja vere u bolji svet onima koji su  demoralisani i utučeni, ostaje na osobi koju su Morgan i Medison inicijalno nameravali da spasu – sada već osmogodišnjem Mo-u. 

Svet PADRE

Ideja o PADRE-u je uvedena u sezoni 7 i biće otkrivena do kraja ove sezone. PADRE je ostrvo koje nudi novi izgled nakon nuklearnih padavina u sezoni 7. Obraslo je, bujno, sa puno prirode. U njemu se šetaju oni drugačijeg izgleda, osunčani i prekriveni školjcima. Ne samo da se PADRE pominje kao mesto za život u sezoni 8, već je to i filozofija koja je izgradila zajednicu. Osoba koja stoji iza toga biće otkrivena…

Povratak omiljenog lika

Kim Dikens, u ulozi omiljenog lika (Medison) u ovoj popularnoj seriji vraća se na male ekrane. Lideri se ponovo rađaju i kada mislite da je to kraj, to je samo početak. PADRE je privukao Medison, ali ponovno povezivanje sa Morganom joj je pomoglo da se vrati kao vođa kakav je nekada bila i zajedno sa Morganom se upusti u misiju da spasu Mo, sruše PADRE-a i ponovo povežu svoju zajednicu.

Related posts