Ana Stanić predstavlja spot za pesmu „Krila“

ANA STANIĆ PREDSTAVLJA  SPOT ZA PESMU KRILA

I NAJAVLJUJE ALBUME POVODOM 25 GODINA KARIJERE

Posle vrlo zapaženog nastupa na ovogodišnjem festivalu „Beogradsko proleće“ Ana Stanić je objavila spot za pesmu „Krila“ . Pesma je na festivalu osvojila dve nagrade, specijalna nagrada Naxi radija i nagrada za najbolji aranžman, koji je radio Mahir Sarihodžić. Ana je autor teksta i muzike, a na pesmi su učestvovali i poznati muzičari Dado Marinković koji je odsvirao bubnjeve, Robert Vrbančić bas, note akustične i električne gitare proizveo je Miro Lesić, a prateće vokale otpevala je Maya Sar.

Ovo ce biti najdiskretnija najava mog novog spota do sada.  Kada se dese strašne tragedije, ništa nema smisla i svaki entuzijazam deluje neumesno. U vreme crnih prilika,  mržnje i rana, budite zelena polja dobrote i svetlosti.  Ako ima lekovitih stvari, muzika je sigurno jedna od njih. Nadam se da će vam se dopasti spot za pesmu Krila. Šaljem vam oblak ljubavi. “ izjavila je Ana

Ana je, zajedno sa Dariom Janoševićem koji je radio spot, želela da prikaže kontrast između crnih silueta koje simbolizuju sve ono loše što nas ranjava i povređuje i zelenih polja i svetlosti koja nas leči, nadahnjuje i daje nadu da dobrota pobeđuje.

Inače Ana Stanić, kantautorka, modna ikona, ove godine slavi 25 godina karijere i tim povodom 10.juna izlazi Best off album za Croatia records. Na albumu će se naći i tri nove pesme, među kojima i duetska pesma “S one strane ljubavi “ sa regionalnom zvezdom Borisom Novkovićem sa kojim će premijerno pesmu izvesti 10.juna na CMC festivalu u Vodicama.

Na jesen će nas Ana obradovati i novim albumom i koncertima širom regiona, a do tad uživajte u novom spotu za pesmu KRILA  

Related posts