„Nema nazad“ novi singl benda Keni nije mrtav

Posle niza singlova i debi albuma bend objavio i prvu kolaboraciju sa Zembom Latifom

Bend Keni nije mrtav objavio je drugi po redu singl Nema nazad sa albuma koji će ove godine izaći za izdavačku kuću Mascom. Pesma je dostupna na svim streaming platformama.

Singlom „Nema nazad“ bend objavljuje svoju prvu kolaboraciju u karijeri i nastavlja rad na novom albumu. U pitanju je regionalna saradnja sa hrvatskim pop-trep izvođačem Zembom Latifom.

Male, ali i sudbonosne odluke su svakog dana pred nama. Kada u životu ostanemo zateknuti pitanjem nastaviti dalje ili odustati? podrška najbližih postaje ključna stvar,“ poručuje Mateja, frontmen i tekstopisac benda.

Važnost najbližih ljudi i porodice u malim i velikim životnim odlukama svakog čoveka, značaj okruženja na svakog pojedinca u trenucima kada postane teško i kada je potrebno nastaviti dalje, motivi su pesme.

Tekst potpisuju Mateja Đokić, vokal benda, i Zembo Latifa (Aquarius Records), a na singlu se, kao specijalna gošća, pojavljuje i Lu Jakelić (Croatia Records), hrvatska pop kantautorka.

Bend Keni nije mrtav nastao je 2017, a čine ga: Mateja Đokić (glavni vokal, gitara), Matija Pešić (prateći vokal, bas) i Sava Tomić (bubanj). Nakon nekoliko demo snimaka, posle par godina, zvanično su se oglasli pesmom„Venecijaneri“, a potom i debi albumom „Ajmo da plešemo“. Bend je uspeo da se odlično pozicionira na domaćoj i regionalnoj sceni donoseći miks dobrih pesama, emocija i prvoklasne zabave. Muzika ovog benda u potpunom je skladu sa svetskim trendovima, a muzička kritika ih povezuje sa grupama kao što su MusePanic! at the DiscoGreen Day, Franz FerdinandThe KillersObojeni program

Keniji će u subotu, 3. juna premijerno nastupiti u Zagrebu na BeerFestu, dok ih u Srbiji očekuje niz festivala, među kojima su Arsenal fest i Belgrade BeerFest.

Link za slušanje pesme: https://lnk.to/keninijemrtav-nemanazad

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=uRcz-tED6II

Foto: Pero Arsenijević i Promo

Related posts