Prvi koncert Alice in WonderBand onlajn

“Najčarobnija je autentičnost, a najviše zapanjuje to šta je ritmičkom igrom tela sve moguće. Publika je fascinirana, oduševljena, želi još i želi da odgodi kraj ovog nastupa koji je uvlači u sebe.”
Ines Wagner, Kulturvision Aktuell

Prvi onlajn koncert muzičke i pozorišne trupe Alice in WonderBand će se održati 17. juna u 21 h preko onlajn platforme Artist Lockdown iz Londona. Većina svetskih muzičara se odlučuje da na ovaj način nastavi kontinuitet i kontakt sa publikom, pa smo i mi odlučili da to učinimo. Svi koji su prethodnih meseci provodili vreme u karantinu, sada treba da se sete umetnika koji su nesebično delili svoje sadržaje i da ih podrže, a posebno nezavisne, samostalne umetnike.

Koncert predstavlja tradicionalnu muziku iz Srbije i zemalja Balkana u novim aranžmanima kroz spoj telesnih perkusija i pevanja: kulturna baština ovog podneblja izvedena na neposredan, uzbudljiv i nesvakidašnji način. Grupa Alice in WonderBand je uspešno nastupala u Nemačkoj, Francuskoj, Austriji, Italiji, Turskoj, zemljama regiona i Srbiji.

Pesme iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bosne, Bugarske, Rumunije, Albanije, Mađarske kroz melodije, ritmove, ali i tekstove, opisuju karakterističan svet i kulturu koju delimo, ne samo geografski, već emotivno i istorijski, živeći na trusnom području u stalnim previranjima. Ovaj koncert će vas napuniti pozitivnom energijom i vratiti korenima.

Karte za koncert je moguće kupiti elektronski, preko sledećeg linka:
https://artistlockdown.com/aliceinwonderband/
Registracija je jednostavna i u svega nekoliko koraka dobijate pristup koncertu koji se na platformi održava od 21 do 22 h 17. juna. Ulaznica se plaća po uređaju, a ne po osobi.
Događaj na sajtu AWb:
http://aliceinwonderband.com/events/alice-in-wonderbands-rika-taka-new-balkan-rhythm/
Kratak video:https://youtu.be/NnaCZAI92-U
Muzički spot:
https://youtu.be/uGaISGe8k7k

Izvor: Alice in WonderBand

Foto: Vanja Fifa

Related posts