Britanski trio FLO objavio singl „Walk Like This“

Britanski R&B ženski trio FLO predstavlja samouvereni singl „Walk Like This“ – izazovnu himnu o ženskoj senzualnosti i slobodi u društvu voljene osobe! Lirika pesme ilustruje hrabrost grupe da pohvale svog partnera i istaknu buran osećaj koji im donosi romansa sa njim, a numera će danas biti krunisana i muzičkim videom čiju režiju potpisuje Sahra Zadat.

Pesmu smo napravile krajem prošle godine, kada smo posebno želele da snimimo nešto senzualno, zabavno i u bržem ritmu. Numera donosi energiju koju žena dobije kada prigrli svoju seksualnost i ženstvenost i kada se muškarac prema njoj ponaša baš onako kako treba. Za spot smo angažovale ženskog reditelja i celu ekipu čine devojke, što je donelo zanimljivu energiju na set. Obožavamo ovaj spot i čitav projekat, nadamo se da će pesma učiniti da i vi hodate malo samouverenije“, poručile su devojke o novom izdanju.

Još od debitantskog singla „Cardboard Box“ iz 2022. godine, Renée, Jorja i Stella osvojile su publiku samopouzdanjem i oslobađanjem ženske energije, a od početka karijere do danas sakupile su čak 463 miliona slušanja na muzičkim platformama, dok su na društvenim mrežama dostigle više od milijardu pregleda. Devojke su takođe privukle pažnju brojnih uticajnih muzičarki iz industrije, uključujući Missy Elliott sa kojom su snimile sada već popularnu numeru „Fly Girl“. Godinu dana nakon debitovanja, grupa je osvojila nagradu BRIT Rising Star i ubrzo dobila priliku da svoju muziku izvodi na brojnim koncertima, kao i u najpopularnijim televizijskim programima. Ove godine ih očekuju nastupi na prestižnim festivalima Coachella i Governors Ball, tako da nema sumnje da će devojke nastaviti da svojom muzikom osvajaju svet.

Izvor: Universal Music

Related posts