Braden Bales objavio novo EP izdanje „Catalyst“

Nedostaju ti novi izvođači? Donosimo ti SVEŽE svake nedelje!

Mladi kanadski umetnik i kantautor, Braden Bales predstavlja novo EP izdanje pod nazivom „CATALYST“! Nakon uspešnih singlova „ME MYSELF AND YOU” i „HOSTAGE” koji su pripremili teren za novi projekat, izdanje donosi još dve nove pesme „A GOOD GOODBYE“ i „I WRITE SONGS ABOUT YOU“. Muzičar u usponu započinje novo poglavlje i svoje umeće podiže na viši nivo, a inspiraciju crpi iz sopstvenih iskustava i emocija, u cilju da se poveže sa publikom na duboko ličnom nivou.

„Svako nosi svoj teret i svi smo mi prozvod našeg odrastanja i izazova sa kojima smo se suočavali na tom putu. Ovo izdanje govori o trenucima koji su me oblikovali u osobu koja sam danas, pa se nadam da će i slušaocima pomoći da se suoče se stvarima koje ih proganjaju. Ovaj projekat duboko zaranja u moju prošlost, moje prvo EP izdanje „NOMAD“ dočaralo je način na koji se moj život promenio ove godine, a „CATALYST“ je priča o svemu onome što me je dovde dovelo“, ispričao je Braden o novom izdanju.

SLUŠAJ SVEŽE PLEJLISTU OVDE

Braden Bales piše dirljive pesme koje vešto odražavaju emotivne preokrete koji su ga zadesili, a svoja iskustva prenosi na singlove među kojima je i „PICK ME UP“ kroz koji demonstrira teško stečenu zrelost i ranjivost van svojih godina. Njegove numere protkane su sirovom emocijom, ali i duhovitim zapažanjima, a pisanje za njega predstavlja svojevrsnu terapiju i način da obradi i razume ono što je doživeo. Hit singl „CHRONICALLY CAUTIOUS” preko noći je privukao veliku pažnju svetske publike i danas broji preko 29.8 miliona slušanja na muzičkoj platformi Spotify. Početkom prošle godine predstavio je svoje debitantsko EP izdanje pod nazivom „NOMAD“, kroz koje je otkrio publici sve ono što je usledilo nakon singla „CHRONICALLY CAUTIOS“. Zajedno sa neverovatnom veštinom u pisanju pesama, harizmatičnom ličnošću i sposobnošću da se poveže sa svojim slušaocima, Braden Bales je pronašao svoju ulogu jednog od najuzbudljivijih novajlija u svetu pop muzike!

Izvor: Universal Music

Related posts