Mehanizam i Hadži Prodane Duše u Subotici

U petak 22. decembra  klubu Mladost u Subotici  nastupaju bendovi  Mehanizam i Hadži Prodane Duše. Oba benda nastupaju prvi put u Subotici, a u sklopu koncertne promocije albuma „Sunce našeg neba“ benda Mehanizam.

Mehanizam je nastao 2019. godine u Užicu. Album „Sunce našeg neba“ snimljen je 2020. godine u Novom Sadu u studiju Piknik kod  Miroslava Majkića. Na albumu se nalazi devet pesama. Gost na albumu je Luka Jelisavčić (Pero Deformero, Brat, BES) koji je odsvirao perkusije za pesmu Sećanja. Put ka snimanju albuma bio je praćen  jakom energijom benda što je zapaženo na festivalima poput Zaječarske Gitarijade, Mobil Demo Festa (nagrada za najboljeg gitaristu festivala), Rokerijade (nagrada za najboljeg basistu festivala), Bunta, Velikogradištanske gitarijade gde bend dobija prvu nagradu.Bend je pronašao svoj put ka promociji i izdanju albuma u saradnji sa Multimedia Music-om. 

Ekipu ovog četvoročlanog benda čine: Ignjat Milićević (vokal, klavijature), Miloš Milićević (gitara), Matija Tasić (bas gitara) i Srđan Tomić (bubnjevi).

„Dođite da nam bude lepo. Što vas više dođe, biće nam lepše“, poručuje Miloš Milićević, gitarista benda.

Bend Hadži Prodane Duše je osnovan 2009. godine. Bend je poznat po duhovitom i satiričnom pristupu životnim temama čime su se izdvojili kao jedan od originalnijih sastava na regionalnoj sceni. Nakon pobede na 50-oj jubilarnoj Zaječarskoj gitarijadi izdaju album naziva “Racionalna manjina” za izdavačku kuću PGP RTS.

Ekipa u sastavu: Vojislav Lazić  (vokal, gitara), Milan Jevtović (bas), Vladimir Radović (gitara) Aleksandar Pantelić (vokal) i Uroš Rakonjac (bubnjevi)

„Nemojte propustiti rokenrol spektak jer je sjajna atmosfera zagarantovana“. – poručuje Vojislav Lazić.

Program počinje u 22h,  cena ulaznice na je 300 dinara.

Izvor: HPD

Related posts