Završen još jedan uspešan projekat CeraVe days

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji  

REALIZOVANO VIŠE OD 700 BESPLATNIH PREGLEDA DERMATOLOGA, 250 STUDENATA PRATILO JE STRUČNE PANELE NA FAKULTETIMA U BEOGRADU, NIŠU I KRAGUJEVCU

Projekat CeraVe days, dermokozmetičkog brenda CeraVe, je u okviru drugog kruga održan u tri grada i na četiri lokacije. Uz zabavu, kafu, žurku i kreativne foto-stanice, više od 700 studenata je iskoristilo priliku za besplatne dermatološke preglede kože i njih 250 prisustvovalo edukativnim panelima.

Sa osnovnim ciljem da se mlađoj populaciji približi koliko je važno da dermatolog bude prva stanica kada je u pitanju pravilna nega kože, projekat je realizovan na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, kao i u Studentskom gradu, na Filozofskom i Ekonomskom fakultetu u Nišu i Medicinskom fakultetu u Kragujevcu.

Studenti i studentkinje su imali bezbroj pitanja za specijalistkinju dermatovenerologije dr Jovanu Majstorović, specijalizantkinju dermatovenerologije dr Danicu Jocić, i predstavnicu CeraVe brenda Anu Kovačević, a nisu propustili ni priliku da se slikaju i ćaskaju sa popularnim influenserom i CeraVe ambasadorom Dušanom Petrovićem. Pored saveta, mladi su dobili više od 15000 uzoraka CeraVe proizvoda.

PROMO AKCIJE ZA STUDENTE

I po završetku projekta, a sve do 20. novembra za studente je dostupna i ekskluzivna ponuda u online apoteci Galen Pharm. Unošenjem koda CERADAYS prilikom kupovine CeraVe proizvoda obračunava se studentski popust od 20 odsto.

Ovi događaji omogućili su popularnom dermokozmetičkom brendu da se direktno poveže sa mladima, da ih sasluša i još bolje razume njihove potrebe, kako bi na osnovu njih, u saradnji sa dermatolozima, razvijao i usavršavao svoje proizvode. Veliko interesovanje koje su studenti pokazali za negu kože na CeraVe danima dodatni je podsticaj za ovaj brend da nastavi sa svojom misijom edukacije mladih i u 2024. godini.

Više informacija o brendu CeraVe dostupno je na zvaničnoj stranici brenda.

#CeraveDays #DevelopedWithDerms #CeraVeSrbija

Related posts