Bend „The Thunder Corpses“ objavio svoj prvi singl „Run“

Bend The Thunder Corpses Najavljuje Debi Album „Somewhere Over the Black Bay“ Sa Prvim Singlom „Run“

Bend The Thunder Corpses svojim prvim singlom „Run“ najavljuje debi album „Somewhere Over the Black Bay“ koji će biti objavljen 6. Oktobra za izdavačku kuću Tribal Rajber Label iz Niša. U pitanju je novi bend na domaćoj sceni koji vešto balansira između garage rocka i surfa uz elemente indie rocka.

Pesma „Run“ predstavlja prvi korak u ovoj uzbudljivoj muzičkoj avanturi ovo novog benda na domaćoj sceni. Pesma je samo uvertira u ono što će publika biti u prilici da čuje na njihovom prvom albumu koji će zvanično biti objavljen 6. oktobra na bandcampu benda kao i svim streaming platformama. Ovaj singl u velikoj meri odražava širok spektar muzičkih elemenata koji će biti prisutni na albumu, od zaraznih gitarskih rifova do izražajnog vokala i moćnog ritma bubnjeva. Sa druge strane tekst pesme reflektuje sarkastičan sentiment koji se provlači kroz celo izdanje, dajući mu dubinu i autentičnost.

Formiran 2022. godine u Knjaževcu, The Thunder Corpses čine trojica muzičara: Aleksandar Ljubić na bas gitari, Žarko Mihajlović za bubnjevima i Vuk Jovanović na vokalu i gitari, koji je ujedno bio i zadužen za snimanje i miks albuma. 

Bend obećava da će album doneti mnoge iznenađujuće trenutke i raznolikost koja će zadovoljiti širok spektar slušalaca.

Izvor: The Thunder Corpses

Related posts