Mik Džeger obeležava 80. rođendan reizdanjem albuma „Forty Licks“

THE ROLLING STONES

„Forty Licks“

Slušaj i dodaj „Forty Licks“ na svoje plejliste

 **

Press kit

Ukoliko želite da omogućite vašim čitaocima da slušaju „Forty Licks“ preko webplayer-a na vašem sajtu – iframe embed code se nalazi u MPE attachmentu na dnu ovog e-maila.

Jedno od najvećih imena u istorije rok muzike, neponovljivi Mick Jagger na današnji dan proslavlja svoj jubilarni osamdeseti rođendan, a kao poklon fanovima The Rolling Stones predstavljaju reizdanje čuvenog albuma Forty Licks”! Kolekcija koja broji 40 najvećih hitova u karijeri legendarnog benda danas je po prvi put dostupna u digitalnom obliku, dok će u petak 28. jula biti objavljena limitirana serija albuma u CD formatu, kao i ograničen broj crnih vinil ploča u raskošnom pakovanju. Antologijsko izdanje broji numere koje su svojevremeno bile na samom vrhu muzičkih top lista i postavile nove umetničke standarde poput „Satisfaction”„Miss You”„Brown Sugar”, „Paint It, Black”, „Honky Tonk Women”„Get Off Of My Cloud” „Angie”.

Album je prvobitno objavljen 2002. godine u čast 40 godina karijere kultnog benda i obeležio je početak „Licks” svetske turneje koja se pretvorila u globalni spektakl sa čak 117 nastupa širom sveta, učinivši je drugom turnejom sa najvećom zaradom u istoriji. Te godine album je prodat u 7 miliona primeraka i predstavljao je sveobuhvatnu kolekciju benda koja je po prvi put spojila sve najznačajnije numere u dugogodišnjoj karijeri.

Reizdanje albuma „Forty Licks” idealan je izbor za najvernije fanove Stones-a, kao i one novije kojima će poslužiti kao esenscijalno rokenrol iskustvo i približiti im zbog čega je sastav stekao kultni status i zauzeo poziciju jednog od najuticajnijih rok bendova u istoriji muzike.

Kompletan press kit sa fotografijama dostupan je na linku:

https://umusic.box.com/v/the-rolling-stones-forty-licks

Izdanje „Forty Licks“ možete pronaći u svom PlayMPE playeru!

Izdanje „Forty Licks“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima:

https://umrs.lnk.to/TheRollingStonesFortyLicks

Izvor: Universal Music Serbia

Related posts