Turneja Alice in WonderBand-a u junu

U junu se vidimo u Srbiji, Mađarskoj, Albaniji, Makedoniji i Republici Srpskoj!
Koncerti i radionice, kao i priprema našeg festivala, okupiraju nas, dok komponujemo nove pesme za decu, pripremamo materijal za novi album i nagrade za sve vas koji ste nas podržali u kampanji. Pri tome beremo lekovito bilje, šumske jagode, višnje i trešnje, okopavamo baštu i kosimo travu – ova kiša je od Fruške gore napravila džunglu, koju nije jednostavno obuzdati. Samo da vam prenesemo šta radimo ovih dana…
Pročitajte vesti na našem sajtu

Radujemo se što ćemo u junu držati radionicu i na LALA Earthland festivalu u Mošorinu, koji će se i ove godine baviti ženskim principima i obrascima ponašanja na Balkanu, cikličnošću i odnosom sa prirodom. Održaćemo radionicu telesne muzike, a tema će biti pesma Dodole.

U narednim mesecima ćemo nastupati na Domboš fest-u (Mali Iđoš), A to JazZ festivalu (Sofija, Bugarska), ARLEMM-u u Arilju, Pieštanji street art festivalu (Slovačka), u Nitri (Slovačka), u Vespremu (Mađarska) na Balkan MOST festvalu.

I, naravno, u Sremskim Karlovcima na festivalu Novi balkanski ritam!

Vidimo se u Sremskim Karlovcima od 25. do 27. avgusta!Učite od svetskih pedagoga u domenu telesne muzike i svetske kulturne baštine: Ane Ljombart, Maksa Polaka, Bena Šica, kao i Elene Hristove, koja nam se pridružuje i na festivalskom koncertu sa svojim bendom Baklava.

Pročitajte više o festivalu Novi balkanski ritam.
Osigurajte festivalski paket preko onlajn servisa GigsTix.

Očekuje nas premijera novog muzičkog spota za pesmu Jovano, Jovanke, koji smo snimali u maju na Fruškoj gori. Svake nedelje imate prilike da pogledate novi kratki muzički spot na društveninm mrežama. Na ovaj način, sem što predstavljamo svoj rad, pokazujemo i Frušku goru, Novi Sad, Sremske Karlovce.

Izradu spotova podržao je MOST Music, kompleksna evropska strategija za balkansku muziku sveta, koju podržava Kreativna Evropa, program Evropske komisije za podršku kulturnom i audiovizuelnom sektoru.

Izvor: AWb

Related posts