ALHAMBRA na Bitef zoni – muzikom izvan granica

Promocija albuma CVET u izvođenju  muzičke grupe ALHAMBRA održaće se u subotu 10. juna sa početkom u 20 časova u Bitef teatru, Skver Mire Trailović 1,  u sledećem sastavu: Marta Čelanović (vokal), Tihomir Čelanović (gitara i vokal), Vanja Fostikov i Mirjana Bajsert (prateći vokali), Nikola Zorić (klavijature), Pablo Aranguren (bas), Maclovio Martinez (perkusije) i Marina Đurić (ples i koreografija).

Muzika je rok žanra, uz primesu grandža, španskih i etno motiva, a pesme se izvode na srpskom, španskom i engleskom jeziku. Tekstovi su inspirisani ljubavlju, životnim iskustvom, prihvatanjem sebe i života sa svim nesavršenostima.Ona ohrabruje, pokreće i donosi smiraj i veru u sebe.

Album CVET je izašao u februaru 2023. za izdavačku kuću FidBox. Sniman u studiju Music Art Nikole Zorića, snimatelja, producenta i klavijaturiste. Ana Zorić je gostovala na violini u pesmi „Platno“. Milan Jejina Yeqy je na bubnjevima postavio temelje koje su perkusionista Aleksandar Radulović i basista Dejan Antović majstorski ispratili, a perkusionistkinja Maja Klisinski dala je svoj doprinos na trianglu u pesmi „Poveruj“. Jakša Vlahović je ulepšao završnu pesmu albuma „How to fly“ toplim zvukom ukulelea.

Ulaz je slobodan.

Related posts