Imagine Dragons predstavlja singl „Nice To Meet You“

Najuspešniji i najslušaniji alt-rok bend novije generacije, Imagine Dragons predstavlja optimističan singl „Nice To Meet You“ koji donosi fank zvuk i priziva leto i nova poznanstva! Nakon entuzijastične ali hrabre lirike, kao i ozbiljnijeg zvuka koji je donela numera „Eyes Closed“, bend se novim singlom vraća tonovima zabavnijeg karaktera i ljubavnoj lirici propraćenoj plesnim ritmom. Uz singl, objavljen je i senzualan muzički video čiju režiju potpisuje Matt Eastin.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Novi singl dolazi nakon brojnih pohvala medija kao što su Rolling Stone i Billboard koji navode da se bend ove godine vratio jači nego ikad, i uprkos tome što hitove neprestano niže već deset godina, još uvek zna kako da napravi numeru za vrhove top lista. Svoj prvi singl sa predstojećeg studijskog albuma „LOOM“ predstavili su u aprilu, a zatim je usledilo i remiks izdanje „Eyes Closed“ na kome se sastavu pridružio J Balvin i pesmi doneo egzotičnu, ali još uvek odvažnu i burnu energiju.

Kao sastav koji je rešen da reformiše rok muziku i vrati bendove na vrhove top lista, Imagine Dragons ostvario je uspehe kakve nijedan bend njihovog žanra nije postigao do sada, uključujući 160 milijardi slušanja i više od 70 miliona prodatih albuma na globalnom nivou. Grupa je do sada objavila pet studijskih albuma i sa svakog od njih izdvojilo se nekoliko singlova koji su ostvarili status globalnog hita, a uspeh njihove muzike krunisan je i Grammy nagradom za pesmu „Radioactive“ sa njihovog debitantskog izdanja „Night Visions“. Bend u narednom periodu očekuje američka turneja na kojoj će u periodu od jula do oktobra promovisati nove numere, što će ujedno biti i njihova najveća turneja u Americi do sada. Album „LOOM“ zvanično izlazi 28. juna, a senzualna energija novog singla poručuje da ovo versatilno izdanje ima da ponudi ne samo ozbiljne životne teme, već i nešto zabavnije hitove.

Izvor: Universal Music

Related posts