Fraktal objavio singl „Neću da ti dam“

Grupa Fraktal objavila je prvi singl pod nazivom „Neću da ti dam“ sa predstojećeg albuma „Kocka je bačena“ za izdavačku kuću Kontra a pod okriljem Virgin Music Label & Artist Services.

Pored standardne postavke benda, koju čine Aleksandra Rikanović (vokal), Petar Radivojević (gitara), Ivan Ristić (bas) i Aleksandar Savić (bubanj), u stvaranju ovog albuma učestvovali su i novi članovi benda Sreten Veličković (gitara) i Jelena Magleševa (prateći vokal).

Fraktal vas očekuje ovog leta 18. jula u Vršcu na Wind Rock festivalu i u septembru mesecu na koncertu u domu kulture Studentski Grad na Novom Beogradu uz poruku ove pesme:

„Živimo u eri predatora, čija su srca hladna i gladna svega onoga što nas čini posebnim i slobodnim. Ne uzvraćajte ljubav lažnim i bahatim manipulantima! Jer svrha života je davanje. Davanje svoje energije, ljubavi, pažnje, svog vremena… sebe… I živite tako, volite, grlite, delite… Ali, čuvajte svoj integritet, svoj stav, svoje mišljenje! “Neću da ti dam” je za sve vas koji dajete sebe i ne date na sebe!“

Related posts