„MedD“ sprema drugo izdanje radionica pod nazivom „The Hive“


Sa ponosom vas obaveštavamo da se MEDD CREATIVE, ogranak udruženja MedD, sprema za svoje drugo izdanje radionica pod nazivom „THE HIVE“. Ovaj inspirativni događaj će se održati od 26. do 28. aprila 2024. godine, ovaj put u Naučno-tehnološkom parku u Nišu. „THE HIVE“ pruža jedinstvenu priliku za sve učesnike da se upuste u intenzivne radionice i interaktivna iskustva.

Pod vođstvom vodećih umetnika, dizajnera i arhitekata iz lokalne zajednice, učesnici će imati priliku da uče i stvaraju u okviru raznovrsnih umetničkih disciplina, uključujući slikarstvo, skulpturu, digitalnu umetnost i performanse. Posebno želimo da istaknemo angažman studenata arhitekture koji već aktivno doprinose pripremama za ovaj događaj na svojim fakultetima, obećavajući dodatno obogaćivanje atmosfere svojom kreativnošću i stručnošću. 

Finalni radovi sa radionica će biti izloženi 13. maja u prostorijama Naučno-tehnološkog parka u Nišu. Nakon završetka izložbe, cela izložba će biti digitalizovana i predstavljena u 3D prostoru, te će biti dostupna za virtuelni obilazak na našem sajtu.

Kako verujemo u zajedništvo, solidarnost i pomoć zajednice pokrenuli smo i fundraiser kampanju koja za cilj ima  pomoć u organizaciji radionica, uključujući nabavku materijala i opreme, opremanje izložbenog prostora, kao I pokrivanje troškova gostujućih predavača. 

Donacije se mogu uplatiti na sledećem linku: https://www.donacije.rs/projekat/podrzi-the-hive/

Mesta za učešće na radionicama su ograničena, stoga pozivamo sve zainteresovane da se što pre prijave putem formulara na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2u2uuDhBPBu8oGjk3u2_sCjTCcpUJoxbWxLa3toF90af2rA/viewform

Ovaj događaj ne bi bio moguć bez nesebične pomoći IngSoftware-a, Hotela 018in, Naučno-tehnološkog parka u Nišu i Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu. 

Hvala vam na interesovanju i nadamo se da ćete se pridružiti zajednici umetnika, dizajnera, kreativaca i studenata arhitekture na događaju „THE HIVE“ u Nišu.

Izvor: UG MedD

Related posts