Najnoviji sing Ruth Koleva „Magic“

Proslavljena širom sveta, Ruth Koleva predstavlja “Magic”, svoj najnoviji singl, u saradnji sa priznatim producentom Kan Wakan-om i tekstopiscem Ilianom Nedialkovom. Objavljena od strane Warner Music i Orpheus Music, ovaj trak predstavlja novu eru u muzičkom putovanju Koleve, prikazujući njen razvijajući se umetnički izraz. Koleva, hvaljena od strane industrijskih velikana poput Marka Ronsona, duboko rezonira sa publikom širom sveta, njen jedinstveni zvuk je definiše kao glas svoje generacije.

“Magic” je živopisna i dinamična pesma koja prikazuje snažan vokal Koleve i njen jedinstveni stil. Stihovi, usmereni na samopouzdanje i uspeh, su sažeti u refrenu, „Sve dolazi tako lako, To je moj ugao gledanja, Sjaji kao zlato, bez pitanja.. Sva ta veština, sva ta džez muzika“, takođe se odnoseći na Kolevin obiman background i uspeh u džez/neosoul muzici.

Muzički video, režiran od strane talentovane Raje Rumenove, dopunjuje temu pesme sa uzbudljivom vizuelnom naracijom transformacije. Rumenovin inovativni pristup donosi suštinu “Magic” u život, čineći je ne samo pesmom već i vizuelnim iskustvom.

Kolevina saradnja sa Kan Wakanom i Ilianom Nedialkovom dodaje novu dimenziju njenom stvaralaštvu, infuzujući je svežim perspektivama. Očekuje se da će singl rezonovati sa starim i novim fanovima, dalje šireći njen uticaj.

U poslednjih nekoliko godina, Ruth Koleva je učvrstila svoj status kao istaknuta bugarska umetnica, rangirajući se u Top 10 za radijsko emitovanje. Njene nagrade uključuju Forbes „30 ispod 30“, Grazia Woman of The Year Award, i razmatranje za Grammy nominaciju 2018. godine za „Najbolji R&B Album“ sa „Confidence. Truth.“ Njena vidljivost se proteže do naslovnice oktobarskog izdanja Elle magazina 2022. godine. Kolevina saradnja je zapažena, sarađivala je sa priznatim umetnicima i producentima poput The Free Nationals, Jameela Brunera, Taylor Gravesa i Bobby McFerrina. Izuzetno, postigla je značajan uspeh u Aziji, sa obimnim turnejama u Kini i Japanu, uključujući rasprodate koncerte i značajne prodaje albuma. Njeno međunarodno priznanje uključuje plasman na MTV Rusija i MTV SAD, i pojavljivanje na BBC 1 i KCRW, cementirajući Kolevinu poziciju kao vodeću figuru u muzičkoj industriji.

Za više informacija i da doživite “Magic”, posetite zvanične muzičke platforme i pratite Ruth Kolevu na društvenim mrežama.

Foto: Slav & Huben

Izvor: Lampshade Media

Related posts