Monografija „Novak Đoković“ na Beogradskom sajmu knjiga

Jedinstvena monografija „Novak Đoković“  na Beogradskom sajmu knjiga

Serija knjiga iz kompleta monografije prikazuje put neverovatne karijere srpske teniske zvezde, beležeći njegov uspon na vrh ATP rang-liste i njegovih rekordnih sedam sezona na tronu; 

posebna ograničena serija i regularna edicija knjiga objavljena u saradnji sa Novak Đoković Fondacijom

Edicija knjiga pod nazivom „Novak Đoković“, koja kroz statistiku, izjave i fotografije prati sedam najboljih sezona svetskog broja jedan – premijerno prikazana u limitiranom formatu na teniskom turniru  „Srpska Open“ prošle godine u Banjaluci – predstavljena je široj čitalačkoj javnosti na ovogodišnjem 66. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Na štandu „Hinton Publishing“, u Hali 4, Beogradskog sajma, ljubitelji tenisa će imati priliku da se detaljnije upoznaju sa ovom jedinstvenom monografijom koja je spojila Novak Đoković Fondaciju, Novaka Đokovića i teniske entuzijaste i pratioce prvog igrača sveta. Serija knjiga prikazuje put neverovatne karijere srpske teniske zvezde, beležeći njegov uspon na vrh ATP rang-liste i njegovih rekordnih sedam sezona na tronu.

Ograničena serija knjiga je svojevrstan kolekcionarski primerak, sa posebnim serijskim brojem, luksuzno opremljen i zapečaćen. Pored ograničene serije, na sajmu je izložena i regularna edicija – namenjena široj teniskoj publici.

Oba izdanja su objavljena u saradnji sa Novak Đoković Fondacijom i namenjena su podršci u radu Fondacije – koja je usmerena na rani razvoj dece i pružanje podrške vaspitačima, roditeljima i svim brižnim odraslim osobama u životima dece kroz svoje programe i projekte.

Za više informacija, predlažemo vam da pogledajte https://www.novakbooks.com/           

Foto: Uroš Popović

Izvor: Novak Djokovic Foundation

Related posts