Parni Valjak napokon stiže u Beograd 

PARNI VALJAK NAPOKON STIŽE U BEOGRAD

Jedan od najvećih rock bendova na ovim prostorima – Parni Valjak, ove godine predstavlja novo poglavlje rada. Višedecenijskoj postavi benda priključio se mladi pevač Igor Drvenkar i doneo posebnu energiju bezvremenskim hitovima, ali i novim pesmama.

Tokom ove godine bend je imao brojne klupske i festivalske nastupe širom Hrvatske i Slovenije, a publika Arsenal Festa u Kragujevcu je pokazala koliko im je Valjak nedostajao. 

U okviru velike regionalne klupske turneje, posle nastupa u Ljubljani i Zagrebu, Parni Valjak napokon stiže i u glavni grad Srbije. BitefArtCafe će 8. i 9. novembra biti domaćin jednom od najvećih bendova današnjice. 

S obzirom na odluku da izvrtimo klupske pozornice, stižemo i u Beograd!! Jednako smo uzbuđeni kao da je u pitanju Arena, ako ne i više od toga. Vidimo se u BitefArtCafe-u!” poručuju članovi benda i ističu kako s nestrpljenjem iščekuju nastup pred publikom u Beogradu, gde su uvek bili dočekani na najlepši način. “Bez svirke gubimo svoj smisao” ističu, a svoju energiju i srž delovanja nastavljaju da dele upravo sa mesta gde se najugodnije osećaju – na bini.

Ove godine su objavili dva nova autorska singla “Moja glava, moja pravila” i “Bogati će pobjeći na Mars”, koji prethode novom albumu, čime su potvrdili nastavak svoje priče i novo poglavlje u kome im se pridružio Igor Drvenkar. Ova odluka dočekana je uz snažnu podršku njihove verne publike, koja je do svog punog izražaja došla na do sada održanim koncertima. Već s prvim taktovima pažljivo odabranog koncertnog repertoara, koga čine svevremenski klasici poput “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, i “Zastave”, generacijski raznolika publika oduševljeno je prihvatila novo poglavlje rada jednog od najznačajnijih bendova u regionu.

Njihovi koncerti u BitefArtCafe-u biće vrhunac ovogodišnjih koncertnih aktivnosti, a pred publiku ovog popularnog klupsko-koncertnog prostora izaći će 8. i 9. novembra. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima i preko sajta tickets.rs

**

Parni Valjak:

https://www.facebook.com/parnivaljak

https://www.instagram.com/parnivaljak/

https://www.youtube.com/parnivaljak

Izvor: ORBIS

Related posts