Universal Music Serbia: Velika nova izdanja na jednom mestu!

ZAYN

„Love Like This“

Svestrani muzički talenat i kantautor ZAYN predstavlja dugoočekivanu letnju himnu pod nazivom „Love Like This“.Ovom numerom on započinje novo poglavlje u svojoj karijeri nakon dvogodišnje muzičke pauze, a pored samog singla najavljuje i rad na svom četvrtom studijskom albumu. Za pesmu je snimljen i propratni muzički spot, čiju režiju potpisuju Ivanna i Frank Borin.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Ovo je letnja numera na koju sam veoma ponosan i uzbuđen sam što će je svet konačno čuti. Trenutno radim na novom albumu koji uskoro stiže i ne mogu da dočekam da svi vide ono što sledi“, rekao je Zayn.

Višestruko nagrađivani britanski umetnik najpre je stekao veliku popularnost kao član čuvenog sastava One Direction. Svoju solo karijeru započinje veoma uspešno debitantskim albumom „Mind of Mine“ koji ga svrstava među najslušanije muške izvođače u Velikoj Britaniji, dok singl sa izdanja pod nazivom „PILLOWTALK“ osvaja vrhove muzičkih top lista globalno. Naredni studijski albumi „Icarus Falls“ i „Nobody Is Listening“ su stekli brojne pohvale kako kritičara, tako i fanova.

Izdanje „Love Like This“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/ZaynLoveLikeThis

KAROL G
„S91“

Kolumbijska pop zvezda unikatnog stila Karol G predstavila je novi singl pod nazivom „S91“. Numera, čija je snažna lirika pesme preuzeta iz Psalma propraćena latino tempom, šalje poruku o izdržljivosti i prihvatanju prepreka koje često predstavljaju neočekivani blagoslov. Inspirativnu prirodu pesme prati i muzički video čiju režiju potpisuje Pedro Artola.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Radnja spota započinje u prostranoj pustinji i obiluje simboličnim prizorima koji dočaravaju poruku da se iz svake situacije može ponovo izdići na vrh. Karol je okružena zvučnicima u obliku krsta, što predstavlja njenu sposobnost da postigne svoje ciljeve dok god ima muziku i veru na svojoj strani.

Ovaj singl označava još jednu transformaciju u karijeri mlade umetnice i dočarava njenu sposobnost da prihvati trenutke neizvesnosti kao prilike za nove mogućnosti. Ohrabrujuća numera svedoči o rastu i razvoju muzičarke koja je ostala verna sebi i duboko povezana sa svojim korenima.

Izdanje „S91“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/KarolGS91

Greta Van Fleet

Starcatcher“

Legendarni rok sastav Greta Van Fleet predstavlja svoj dugoočekivani treći studijski album „Starcatcher“. Kroz deset objavljenih numera na izdanju, bend istražuje dualnost fantazije i realnosti, kao i kontrast između svetlosti i tame. Prvi objavljeni singl „Meeting The Master“, koji se bavi ezoteričnim spiritualnim putovanjem, već je osvojio srca publike, kao i pozitivne komentare kritičara. Muzičku produkciju novog izdanja potpisuje Grammy nagrađivani producent Dave Cobb.

„Nismo ništa morali da forsiramo niti da intenzivno pišemo tekstove, sve što se dogodilo bilo je veoma instinktivno. Ako išta, ovo izdanje je naša perspektiva i predstavlja nas kao grupu i kao individualne muzičare“, govori član benda Jake Kiszka.

Sastav Greta Van Fleet, koji čine braća Josh Kiszka (glavni vokal), Jake Kiszka (gitara), Sam Kiszka (bas gitara), kao i bubnjar Danny Wagner, osvaja značajan uspeh već svojim debitantskim albumom „Anthem of the Peaceful Army“,koji se našao se na vrhu Billboard rok top liste. EP izdanje „From The Fires“ iz 2017. godine osvaja Grammy nagradu za najbolji rok album, a o njihovom uspehu najbolje svedoče rasprodate arene tokom svetske turneje „Dreams in Gold“ kojom su obeležili prethodnu godinu.

Izdanje „Starcatcher“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/GretaVanFleetStarcatcher

Stormzy, RAYE

„The Weekend“

Nakon prethodnog izdanja „Toxic Trait“, koje već uveliko osvaja kako radijske stanice širom sveta, tako i muzičke servise, britanski reper Stormzy predstavlja singl pod nazivom „The Weekend“. Ovom prilikom tematski se okreće svojoj romantičnoj i razgiranoj strani, pa mu se na senzualnoj pop numeri pridružuje R&B kantautorka RAYE. Uz pesmu objavljen je i muzički spot čiju režiju potpisuje vizuelni umetnik Omar Jones.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Postoji razlika kada radiš na muzici sa 22 godine i kada si na ivici da napuniš 30 – to je neka vrsta mira i stabilnosti koju dobijaš kako sazrevaš. Nestane sva nervoza i anksioznost, lako je se otarasiš, jer si odrastao čovek u svojoj koži“, objašnjava autor.

Stormzy je do sada publici predstavio studijska izdanja „Gang Signs & Prayer“„Heavy Is The Head“ i „This Is What I Mean“, od kojih su sva tri postigla zapanjujuće uspehe kako u Velikoj Britaniji, tako i širom sveta. Pored muzičke karijere, Stormzy je svoje vreme posvetio društvenom angažovanju, osnivajući program stipendiranja mladih talenata na prestižnim univerzitetima.

Izdanje „The Weekend“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/StormzyRayeTheWeekend

Izvor: Universal Music Serbia

Related posts