„Dejt“ Sandre Silađev stiže u Ćupriju

U subotu, 20. maja, dolazi nam glumica Sandra Silađev, koja će se ćuprijskoj publici predstaviti autorskom monodramom „DEJT“ .

Početak je u 20 sati u OMŠ DUŠAN SKOVRAN, a cena ulaznice je 500 dinara.
Prodaja ulaznica: 18. i 19. maja od 15 do 19 časova, u holu Osnovne muzičke škole DUŠAN SKOVRAN.

18+ AUTORSKA MONODRAMA SANDRE SILAĐEV „DEJT“
Sredovečna gospođa i samohrana majka Olivera Živković je izašla na zakazani ljubavni sastanak.
Međutim, njen „dejt“ se ne pojavljuje.
Olivera, dakle, čeka.
Koga i šta? Da li saznati rezultate svojih zdravstvenih nalaza? Hoće li otkriti koji je smisao braka i zaklinjanja na večnu ljubav? Kako Olivera tretira majčinstvo i tumači položaj žene u današnjem društvu? Da li će shvatiti zašto je dužina haljine i visina štikle obrnuto proporcionalna jačini morala? Hoće li će saznati da li su kafići prilagođeni potrebama osoba sa invaliditetom? Da li je svet sigurno mesto za tinejdžerke? Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? Kako samohrana majka u isto vreme i doji bebu i ide na posao?
Olivera se oseća kao dama, usedelica, babadevojka i raspuštenica, čak i kao udovica, mada niko nije umro. Sluđena je kategorizacijama i čudnim odnosima između ljubavnika u 21. veku. Smatra da ne traži mnogo od života, samo i jednostavno ono što svaki odrasli pojedinac želi za sebe – da pronađe svoju srodnu dušu. Ima li je za Oliveru na „ovom celom svetu“? Ili bar na internetu?
Publika će imati priliku da prati tok Oliverinih misli, ali i da pomogne u odgovorima na neka od ovih pitanja tokom specijalnog Q&A epiloga.
NAPOMENA: Ova monodrama nije za maloletne osobe.
Vulgarnost i prostačka retorika koriste se kao instrument kojim se prikazuju dupli standardi nametnuti pre svega ženama.
Snimanje i slikanje tokom monodrame nije dozvoljeno.

Izvor: UK Ćuprija

Related posts