Humanitarna sedmica u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu

PRAZNICI SU VREME DARIVANJA

Ove sedmice u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu pored filmova, fokusiramo se i na humanitarnu akciju: BUDI DRUG, koja će trajati od 18. do 24. decembra. Svi su pozvani da ostave poklon ispod novogodišnje jelke. Svaki poklon je od značaja da usrećimo one kojima je to najpotrebnije. Za vikend će se održati i humanitarne radionice gde će svi mališani koji dođu imati priliku da naprave čestitke i poruke za decu u svratištima i prihvatilištima.

Na poslednjem Ladies Night događaju u Cinepexx BIG Kragujevac bioskopu ove godine, moći ćete da uživate u romantičnoj komediji „Samo ne ti“ koja će vas nasmejati i iznenaditi. Pre projekcije sve gledaoce očekuje Somersby piće dobrodošlice, a najsrećniji posetioci će dobiti vaučere za „NUDES“ i „Oriflame“

Glavne uloge Bea (Sidni Svini) i Ben (Glen Povel) će nas voditi kroz nijhovu romantičnu avanturu punu obrta kroz prelepe scene i muziku.

Pored ovih događaja, na redovnom repertoaru od 21. do 27. decembra u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopumožete pogledati nove naslove:

  1. „AKVAMEN I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO“ – od 22. decembra, 2023.

Nakon što Akvamena nije uspeo pobediti prvi put, Crni Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom smrti svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok ga jednom zauvek ne svlada. Ovaj put Crni Manta je snažniji nego ikada, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobedio, Akvamen će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi se udružili. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili porodicu, kao i svet, od nepovratnog uništenja.

Trejler filma: Akvamen i izgubljeno kraljevstvo | Cineplexx RS

Žanr: akcija, fantazija, avantura, naučna-fantastika

  1. „BOŽIĆ BEZ PLANA“ – od 21. decembra, 2023.

Božić kod Baranovih je sveta prilika. Posebno za tatu Vinsenta koji je oduševljen što je cela porodica na okupu. Kada mu deca u poslednjem trenutku otkažu posetu Vinsent ne može da zamisli da supruga i on sami proslavljaju Badnje veče i odlučuje da ode u dom za penzionere i pozove usamljenu stanarku doma, kako bi provela Božić sa njima. Kada Monik i njena najbolja drugarica Žan stignu, ubrzo se osećaju kao kod svoje kuće što izaziva opštu zbrku. Za njih četvoro Božić obećava da će biti koliko eksplozivan toliko i neočekivan.

Trejler filma: Božić bez plana | Cineplexx RS

Žanr: komedija


Podsećamo još jednom na humanitarnu akciju koja je počela u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu i preporučujemo da pogledate domaći film „Čuvari fomule“, koji je dirljiva i napeta priča o ljudskosti i nesebičnom činu koji će sve promeniti.

Sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u Kliniku Kiri u Parizu. Francuski doktorski tim na čelu sa profesorom Žoržom Mateom zaključuje da je njihovo stanje kritično i da su im dani odbrojani. On predlaže da se po prvi put u istoriji izvede delikatna i neizvesna intervencija. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili on zaista želi da im pomogne – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.

BUDI DRUG i nastavi lančanu reakciju humanosti.

Izvor: Cineplexx

Related posts