Dani horor filma u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu

Od 28. do 31. oktobra, najpopularniji horor naslovi po ceni od 300 dinara

Dani horor filma, koji će biti održani od 28. do 31. oktobra u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu, sinonim su za strašno dobro zabavu i sniženu cenu ulaznica. Pozivamo vas da uživate u odabranim horor naslovima po specijalnoj ceni od 300 dinara.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ljubitelji horor naslova imaće priliku da osete zastrašujuću atmosferu, kao i da uplivaju u svet najpopularnijih ovogodišnijh filmskih ostvarenja po sniženoj ceni. Pored odličnog filmskog programa, za najsrećnije posetioce smo obezbedili poklone iznenađenja. 

„Isterivač đavola: Vernik“ otvara novo poglavlja egzorcizma ovog oktobra i uvlači vas u tajanstvenu priču o dve devojčice suočene sa velikim zlom. Drugi deo hit filma „Opatica iz pakla 2“ prati sestru Irenu i njen ponovni susret sa demonskom silom Valak. Kultni horor serijal Saw možete da pogledate na filmskim platnima svih Cineplexx bioskopa u najnovijem delu „Slagalica strave X“Prizovite duhove i istražite zastrašujuće natprirodne sile u ostvarenju „Pričaj sa mnom“. Inspirisan spisima iz života glavnog egzorciste Vatikana, „Papin egzorcista“ prati oca Amorta dok istražuje zastrašujuću opsesiju dečaka. Zaronite u neistražene vode sa Džejsonom Stejtamom koji vodi istraživački tim ronilaca u najveće dubine okeana u akcionom hororu „Megalodon 2 – Ambis“.

Trejler „Isterivač đavola: Vernik“: https://youtu.be/2InrHFDQFNo

Trejler „Opatica iz pakla 2“: https://youtu.be/viNv3gIsK7s

Trejler „Megalodon 2 – Ambis“: https://youtu.be/NnW-Z-aT4bM

Više informacija možete pronaći na sajtu: www.cineplexx.rs

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Izvor: Cineplexx

Related posts