Predstava „To kad uvati ne pušta“ u Zvezdara teatru

Duodrama „To kad uvati ne pušta“ Miodraga Karadžića u režiji Milana Karadžića, premijerno je izvedena u sredu u Zvezdara teatru, na Novoj sceni. Publika je velikim aplauzom pozdravila glumačku ekipu koju čine Milutin Mima Karadžić i Nela Mihailović.
Na 93. premijeri Zvezdara teatra gosti su, između ostalih, bili: Andrija Milošević, Vida Ognjenović, Mirjana Bobić Mojsilović, Lena Bogdanović i Darijan Mihajlović, Božidar Đurović, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Vladimir Kecmanović, Predrag Bjelac, Marija Perović, Drina Pešić, Mira Adanja Polak, Ana Franić, Branka Nevestić, Kosta Peševski, Miodrag Krivokapić, Inspektor Blaža,….
Reditelj Milan Karadžić kaže da je ovo komad dva snažna karektera i mentaliteta.
Od dva snažna karaktera, jedan je hipohondar koji ugnjetava svoju ženu, koja ga zna u dušu. Pored sve te priče o mukotrpnom životu žene sa takvim mužem, koji je čak tragičan lik, on nema nikakvo osećanje da je naporan i da je ugnjetava. Naprotiv, misli da je najpošteniji, najiskreniji, što daje jednu radosnu tugu celom komadu. – istakao je Karadžić.
Kostimograf za novi komad Zvezdara teatra je Dragica Laušević, scenograf Boris Maksimović, a kompozitor Vladimir Petričević.
Reprize „To kad uvati ne pušta“ su 21, 22. i 27. novembra.

Izvor: Zvezdara teatar

Related posts