Super utorak u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu

SUPER UTORAK UZ NEVEROVATNU CENU ULAZNICA U CINEPLEXX BIG KRAGUJEVAC BIOSKOPU

Pogledajte bilo koji film za samo 200 dinara!

Cineplexx BIG Kragujevac bioskop poziva sve filmofile da sa nama proslave poslednji utorak u okviru letnje kampanje Cineplexx Summer Vibes na najbolji mogući način! Sa velikim uzbuđenjem 29. avgusta najavljujemo Super utorak, koji vam donosi jedinstvenu priliku da iskusite najbolje momente na velikom platnu po ceni od samo 200 dinara za sve filmove! Požurite, ulaznice su već u prodaji na blagajni i putem naše aplikacije.

U okviru naše kampanje Cineplexx Summer Vibes, ovog leta pripremili smo potpunu filmsku maniju. Super utorak će vam omogućiti da se prepustite bioskopskom iskustvu uz neodoljivu ponudu. Cena ulaznica važi za sve filmove i za sve formate projekcija. Čekaju vas popularni naslovi i u 3D verziji po neverovatnoj ceni!

Najveći naslovi ove godine – „Barbi“ i „Openhajmer“, te filmsko ostvarenje „Gran Turismo“ i drugi, zaslužuju dodatnu pažnju i priliku da još više zablistaju na platnu. Upravo iz tog razloga, Cineplexx je odlučio da Super utorkom omogući svima da uživaju u vrhunskoj zabavi na najbolji mogući način. Ova jedinstvena prilika je vaša šansa da uživate u najnovijim filmskim hitovima i fantastičnim avanturama po izuzetno povoljnoj ceni.

Neka 29. avgust bude vaš datum za nezaboravni izlazak! Pridružite se Cineplexx timu  u zajedničkoj proslavi Super utorka u bioskopima širom zemlje.

Za više informacija o repertoaru, posetite link: https://www.cineplexx.rs/filmovi/u-bioskopu/

Ulaznice možete nabaviti na blagajni našeg bioskopa, ili putem aplikacije CineplexxRS. Rezervacija ulaznica nije moguća.

Izvor: Cineplexx

Related posts