Ej Marks predstavlja „Gde počinje“ i najavljuje debi album

Gde počinje“ je drugi singl s albuma „U luci čudesne zgode„, prvenca Ej Marksa, fluidnog rokenrol benda širokog zamaha koji predvodi autor i gitarista Nebojša Marić. „Gde počinje“ želi da dočara energiju grada – brzinu, neočekivane susrete, slučajne poglede i napetost. 

https://popdepression.bandcamp.com/track/ej-marks-gde-po-inje

Pre godinu dana Ej Marks predstavio je prvi singl „Balada o slonovima”, a „Gde počinje“ je najava za prvo dugosvirajuće izdanje koje će biti objavljeno u maju.

„Ponosan sam što su mi u pomoć pritekli bubnjar Dragan Jovanović (Nežni Dalibor) i basista Aleksandar Šišić (Hertz) –creme de la creme beogradske i srpske rokenrol scene, veliki majstori i kreativci. Nesebičnu pomoć pružila je i saksofonistkinja Jelena Martinović, umetnica čije je glavno polje delovanja alternativno pozorište,“ objašnjava Nebojša Marić.


Ej Marks je u „Baladi o slonovima“ išao stazama psihodelije i proga, a u „Gde počinje“ je nervozan i zato se prepliću big band, hard rock i break beat zvuci i ritmovi. Zvučnu sliku su načinili Janko Maraš i Goran Crevar, a sve kockice je poslagao i dodao zrno neophodne grubosti maestro Ivan Petrović. 


Sledeći singl je i novi zaokret: Ej Marks je konačno stavio majmuna na rame i krenuo u svet. Budite spremni! 


FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100066675413481
„Balada o slonovima“ https://www.youtube.com/watch?v=sXajOddhQmY

Izvor: POP Depresija

Related posts