Otkrijte magiju istoka Srbije uz Bohemiju i „Putujemo“

Bohemija predstavlja treći singl s albuma „Putujemo“ koji je objavljen krajem 2021. godine u izdanju Pop Depresija-Kišobran kolektiva. Naslovna tema otvara treći studijski album za mnogočlanu nišku grupu, a video je režirao Vladimir Đorđević. Video pogledajte na zvaničnom YT kanalu benda, a pesma je dostupna na svim digitalnim platformama i bandcampu.

https://www.youtube.com/watch?v=_WG1ebYhq1I
https://song.link/nfvbkr32q85wh

Prva dva singla sa „Putujemo“, pesme „Levo oko“ i „Sidro“, svaka na svoj način proširile su paletu boja u pesmama Bohemije, a i „Putujemo“ baca još par slojeva na eskapistički akvarel Janka Džambasa i ekipe.

Putujemo“ je pesma koja otvara istoimeni album Bohemije i poziva sve prisutne da spakuju svoje kofere, obuku najudobnije cipele (za ples), ali i zarone do samog dna sopstvenog uma. Vladimir Đorđević, reditelj ovog spota, želeo je da približi publici atmosferu koja generalno obeležava naše druženje i zajedničko bivstvovanje. Pesmom poručujemo gledaocima, sem očiglednog putovanja u plavom hipi kombiju po predivnim predelima istočne Srbije, da zađu u tematiku celokupnog albuma koji poziva sve prisutne da utonu u svoje najdublje misli, ispovesti, snove i maštanja. Putujmo uz “Putujemo”, kako nogama, tako i glavama, jer nikad ne znamo gde će nas nova iskustva, pogledi, mišljenja i snovi odvesti,“ kaže pevač i gitarista benda Džambas.

Sem reditelja Vlade Đorđevića, u realizaciji spotu učestvovali su snimatelj Bojan Ranđelović, asistent snimanja i fotograf Dušan Dragosavljević i dron operater Milan Kostadinović.

Bohemija će pre ulaska u studio i početka snimanja pesama za četvrti album objaviti još jedan singl i time će „Putujemo“ biti vizuelno zaokružen. Očekujte i nekoliko koncerata tokom sledećih meseci.

Foto: Vladimir Đorđević

Izvor: POP Depresija

Related posts