Ekipa filma „Munje: O5“ u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu

Specijalna projekcija filma u nedelju, 2. aprila od 19 časova

U nedelju, 2. aprila, od 19 časova, očekuje vas specijalna projekcija nastavka kultnog filma ,,Munje” iz 2001. godine u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Munje: Opet!“ od 19 časova nakon koje će se gostima Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa predstaviti i deo autorske i glumačke ekipe, uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu.

Trejler filma ,,Munje O5“ : https://youtu.be/XQ5-ptcwwfc

Ne propustite specijalnu projekciju filma ,,Munje: Opet!” u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu u nedelju 2. aprila od 19 časova! Ulaznice su u prodaji!

Izvor: Cineplexx

Related posts