Počela kampanja za festival „Novi balkanski ritam“

Pozorišni i muzički duo Alice in WonderBand sa Fruške gore pokrenuo je crowdfunding kampanju za “Novi balkanski ritam”, drugi po redu internacionalni festival telesne muzike, jedini događaj ove vrste u regionu. 

Muzički i pozorišni izvođači i pedagozi, Ana Vrbaški i Marko Dinjaški, pozvali su vrsne umetnike da im se pridruže od 25. do 27. avgusta u Sremskim Karlovcima. Predavači i izvođači na festivalu, pored ovih domaćih umetnika, biće Maks Polak (Max Pollak) iz Njujorka, Ana Ljombart (Anna Llombart) iz Barselone i Ben Šic (Ben Schuetz) iz Hamburga. Očekuju nas i gosti iznenađenja iz regiona.

Učesnici će imati priliku da pohađaju dvanaest radionica telesne muzike na festivalu “Novi balkanski ritam”. U okviru kampanje na raspolaganju su različite nagrade, a velik deo su paketi radionica, sa smeštajem i hranom ili bez, u pretprodaji.

Kampanja traje od 14. marta do 25. aprila.

Partneri na festivalu su Turistička organizacija opštine Sremski Karlovci, Pokret gorana Vojvodine, ekološki centar “Radulovački”, SOŠO “Milan Petrović”, Novi Sad, a festival organizuje udruženje “Otvoreni krug Novi Sad”. Kampanja se realizuje na platformi “Dobri Dabar” udruženja “Loud crowd”.

Pročitajte više na crowdfunding platformi „Dobri dabar“:

https://dobridabar.com/kampanja/festival-novi-balkanski-ritam-2

O Alice in WonderBand više na njihovom sajtu:

https://aliceinwonderband.com/

Video:

Izvor: Otvoreni krug Novi Sad

Related posts