Sajsi MC posvetila novi album svome egu

Početkom marta meseca Sajsi MC je odlučila da publiku obraduje novim materijalom, u pitanju je novo EP izdanje od 5 pesama, koje je pod imenom reperkinog pravog imena “IVANARASHIC”. Među pesmama se nalaze i hitovi poput “Bezgrešno začeće”, “Rentaš me” i “Ležimo u kovčegu”.

Ime novog muzičkog izdanja je složenica nastala od imena Ivana Rašić, a Sajsi dodaje da je vreme da javnost malo više vidi Ivane Rašić – “Ona (Ivana prim. aut.) je zaslužila malo više pozornosti. Tehnički, ona više i ne postoji, jer sada imam dva prezimena i morala sam da joj u to ime posvetim makar jedan EP, što se poptuno poklopilo i sa tematikom pesama. Sve pesme su negde deo mog temperamenta, a šta je deo mene, deo je i nje, jer nas dve jesmo negde ista osoba”, dodala je reperka kroz smeh.

Omot izdanja je fotografisao renomirani fotograf Sever Zolak, na šta Sajsi ima da kaže: “Fotografisao me je na jednom događaju i kada sam videla fotografiju, rekla sam sebi – to je to. Ovaj jak blic u lice Sajsi MC razotkrio je lik Ivane Rašić, onda smo dodali dizajnerski taj rustični efekat, jer sve fotografije mog alter-ega su malo i moj privatni foto-album”.

Na izdanju, pored rođene sestre Tijare, gostuju i novosadski producent Thicc boi, sa kojim je reperka već ranije sarađivala, ali i mladi muzičar i producent A.N.D.R. koji je ovom prilikom predstavio potpuno novi zvuk reperke, a sa kojim je ona nedavno otpočela saradnju. Tako se na pesmama čuje da SajsiMC čak i peva, takođe, prisutno je još novih saradnika, te tako čujemo da je vokalno prisutna multimedijalna umetnica Veronauka, ali i reper Lavan.

Izvor: Kontra

Related posts