Fatal Attraction – nova serija na SkyShowtime platformi

Fatal Attraction – nova serija na SkyShowtime platformi ovog proleća

Sa Džošuom Džeksonom i Lizi Kaplan u glavnim ulogama, osam epizoda serije Fatal Attraction biće dostupno za striming ekskluzivno na SkyShowtime platformi ovog proleća direktno iz Paramount Television Studios i Amblin Television 

Nova serija „Fatal Attraction“ (Fatalna privlačnost) je temeljno preispitivanje i ponovno osmišljavanje klasičnog psihoseksualnog trilera i kulturnog fenomena osamdesetih godina. Nova serija će istražiti fatalnu privlačnost i večne teme braka i neverstva kroz prizmu modernih stavova prema jakim ženama, poremećajima ličnosti i prinudnoj kontroli.

Pored Džošue Džeksona u ulozi Dena Galagera i Lizi Kaplan kao Aleks Forest, u seriji igraju Amanda Pit kao Bet Galager, Alisa Džirels kao Elen Galager, Tobi Has kao Majk Džerard, Reno Vilson kao detektiv Erl Buker i Brajan Gudman kao Artur Tomlinson.

 (Dirty John, Chance) radi kao pisac, voditelj serije i izvršni producent u seriji zajedno sa izvršnim producentom Kevinom Džej Hajnsom (Perry Mason Peri Mejson), sa kojim Kaningem deli zasluge u zajedničkoj priči, i izvršnim producentima Derilom Frenkom i Džastinom Falvijem za Amblin Television. Silver Tree takođe je u ulozi kao izvršni producent i režiser za pet epizoda.

Aleksandra Kaningem (Dirty John, Chance) je pisac, showrunner i izvršni producent serije, zajedno sa izvršnim producentom Kevinom J. Hajnsom (Perry Mason), sa kojim Kaningem deli zasluge za priču, i izvršnim producentima Derilom Frenkom i Džastinom Falvijem za Amblin Television. Silver Tree takođe služi kao izvršni producent i režirao je pet epizoda.

Usluga SkyShowtime platforme dostupna je direktno preko aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, Android uređajima i preko veb lokacije: www.skyshowtime.com. Mesečna pretplata za SkyShowtime je 5,99e mesečno. SkyShowtime platforma je takođe dostupna preko sledećih partnera za distribuciju na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google TV i LG TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i preko veb sajta: www.skyshowtime.com 

Izvor: Olaf&McAteer

Related posts