Kontesa izbacila prvi singl „Ljubav Naša Noćima“

Kontesa aka Sara Mihaela je mlada kantautorica rođena u travnju 1999. u Ljubuškom, koja trenutno živi u Splitu.

Već od malih nogu pokazuje interes za glazbom, te  2006. godine upisuje tečaj sintisajzera. Nedugo nakon toga, počinje učiti svirati klarinet i saksofon.

Sa 13 godina upisuje tečaj klasične gitare, te je profesor motivira da pjeva. Tu se rodila ljubav prema pjevanju i tako nastavlja vježbati i educirati se sama na tehnikama vokala.

Prvi javni nastupi počinju 2015.godine na koncertu „Pozdrav Ljetu“ koji organizira udruga Agape, te na humanitarnom koncertu „Duga“ u Ljubuškom.

2017.godine upisuje Mostar Rock School na smjeru vokala, te kasnije i gitare i kreativne elektronske produkcije.

Nedugo zatim nastupa kao predgrupa za bendove kao što su: „Koala Voice“ (SLO), „Pajperov Osmijeh“ (BiH), „Ki“ (MKD), te „Ljubičice“ (SRB).

U rujnu 2021. nastupa na kantautorskom natjecanju „Takt Festival“ u Novom Sadu, gdje za finalnu večer pod temom: „Zabranjena Ljubav“ piše pjesmu „Ljubav Naša Noćima“ te osvaja nagradu publike.

Nakon povratka sa festivala zajedno sa mentorom Kreativne Elektronske Produkcije koji je Goran Rebac kreće raditi na pjesmi „Ljubav Naša Noćima“ u electro dream pop verziji, te nastaje njen solo glazbeni projekt pod umjetničkim imenom „Kontesa“.

03.03.2023. pjesma službeno izlazi na svim glazbenim servisima.

Glazbu i tekst potpisuje Sara Mihaela Dedić također i produkciju koju je zajedno radila sa Goranom Rebcom, koji je također zaslužan za mix i master pjesme. Grafički dizajn potpisuje Sandro Jovanović.

Pjesmu možete poslušati na slijedećem linku sa lyric videom: https://www.youtube.com/watch?v=kXT7Ud0gLKU

A više informacija možete pronaći na: https://linktr.ee/kontesa.mp3

Related posts