„Indigo Kristal“ u Cineplexx Big Kragujevac bioskopu

Svečana premijera filma u četvrtak 9. marta od 20 časova

Kragujevac, 1. 3. 2023 – Svečana premijera novog domaćeg filma ,,Indigo Kristal” zakazana je za četvrtak 9. mart od 20 časova u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu. Gostima bioskopa predstaviće se i deo autorske i glumačke ekipe filma nakon projekcije.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Priča je smeštena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije…

Kompleksan, ali veoma savremen tekst napisao je reditelj Luka Mihailović, a glavne uloge poverene su Miodragu Radonjiću, Nini Janković i Denisu Muriću.

U ostalim ulogama gledaćemo i Miloša Petrovića TrojpecaMiloša ĐurovićaMateju PopovićaGoricu Popović i Milana Čučilovića, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibićkoji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

Trejler filma ,,Indigo Kristal“ – https://youtu.be/8hULM38r66E

Ne propustite svečanu premijeru filma u Cineplexx BIG Kragujujevac bioskopu 9. marta i priliku da pozdravite deo autorske i glumačke ekipe filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Izvor: Cineplexx

Related posts