Tijana T i Adiela nastupaju u klubu Drugstore

Tijana T ugostiće Adiel u klubu Drugstore

Žurka u četiri ruke

Petak, 10. mart 2023. 

LINEUP

Adiel 

Tijana T

Rezident beogradskog kluba Drugstore i već deceniju najpopularniji didžej sa ovih prostora, Tijana T, ispunjava dugogodišnju želju i 10. marta u Beograd dovodi Italijanku Adiel na celovečernji bek-tu-bek set u Velikoj sali kluba. Ovo neće biti prvi put za Adiel u Drugstore-u, kako je zatvorila Boiler Room žurku 2021. godine. 

Tijanu T smo poslednji put slušali u Drugstore-u na prednovogodišnjoj žurci gde je akcenat stavila na nove nade beogradske scene i pozvala Tadi i Mariu Karan da joj se pridruže u Velikoj sobi kluba. Za žurku koja sledi, Tijana kaže da se dugo kuvala kao ideja i da je veoma uzbuđena da zajedno sa Adiel isplete jednu beogradsku noć za pamćenje. 

Adiel je poznata po nemilosrdnim setovima koje u većini čini muzika sa ploča koje izvrsno miksa. Osnovala je Danza Tribale lejbl koji može da se pohvali katalogom u kom su Marcell Dettmann, Donato Dozzy, Anthony Linell, Rrose i mnogi drugi. 

Tijani miksanje svih formata ide od ruke tako da ičekujemo didžej but sa mnogo opreme, dve koleginice kako se ludo zabavljaju i žurku u četiri ruke. 

Karte možete da kupite po trenutnoj ceni od 990 RSD na blagajnama i sajtu tickets.rs

Poseban popust na ulazu obezbeđen je za vlasnike Raiffeisen Club kartice.

Tijana T ispred Makedoniuma

Adiel za Boiler Room na Glitch festivalu

FACEBOOK EVENT

Pratite Dragstor FacebookInstagram i Twitter

www.drugstorebeograd.com

Izvor: Preventer

Related posts