Novi izvođači stižu na Balkanrock Sessions

Sa zadovoljstvom vam donosimo vesti o novoj sezoni muzičkih koncerata na YouTube kanalu Balkanrock Sessions koja će početi 6. marta. Kao ljubitelji muzike, znamo koliko je lep taj osećaj kada otkriješ novog izvođača koji se prosto zakuca u vrh tvoje svakodnevne plejliste. Zato donosimo novi line-up muzičara, svaki sa svojim jedinstvenim stilom i zvukom.

Prvi na listi je jedinstveni jazz-rap spoj Bvane Herbalajzera i sastava Džezeri iz Lagune. Njihov nastup otvoriće novu sezonu 6. marta u 20h na Balkanrock Sessions Youtube kanalu, a potom će na svake tri sedmice dolaziti novi izvođači.

Na listi se nalaze Ploho, ruski post-punk bend poznat po sirovom i emotivnom zvuku, Turbo Trans Turisti, srpski eksperimentalni punk duo, kao i Romano Nervoso, belgijsko-italijanski bend sa svojim “spaghetti rock and rollom”. 

Tu su i alternativna rock četvorka Random, sa kojima se možete upoznati kroz post-apokaliptični spot za pesmu “Void”, Sharks Snakes and Planes, dobro poznati beogradski grunge sastav koji se proslavio sa EP-om  “Nebeska mehanika” i Northern Revival iz Novog Sada, koji su za svojih 10 godina rada imali preko 100 koncerata, a jedan od njih biće upravo i nastup na Balkanrock Sessions.

Balkanrock Sessions posvećen je pružanju najboljeg audio-vizuelnog doživljaja i uvereni smo da će ova sezona biti najbolja do sada. Svi naši koncerti su besplatni i dostupni na YouTube, tako da vas pozivamo da se pretplatite (subscribe) i pridružite zajednici ljubitelja muzike.

Jedva čekamo da sa vama podelimo ovu novu sezonu koncerata.

Hajde da rokamo!

Foto: Angelina Kačunković

Izvor: Balkanrock

Related posts