Niko Nikolić objavio pesmu i spot „Zvezda koja mi treba“

Beogradski kantautor indi folk zvuka objavio je prvu pesmu za svoj predstojeći album „Moj privatni indigo”. Ovu rokersku baladu Niko je završio aranžmanima u saradnji sa Srđanom Popovom (Sergio Lounge), koji je pored brojnih instrumentalnih deonica radio miks i master. Singl je ispraćen narativnim spotom, u režiji Dunje Maksimović i samog izvođača, a u ulozi Mine Vasović.

„Zvezda koja mi treba” prepliće violine, električne gitare i klavijature sa sada već karakterističnim tekstovima Nika Nikolića. Kako sam autor navodi: „Pesma je najviše o tipičnoj ljudskoj potrebi za bliskošću, o traženju odgovora u drugome. Težio sam da muzika nosi dinamiku osećaja uzbuđenja kada želiš podeliti emocije s nekim ko ti znači. Iako je naravno apsolutna bliskost nemoguća, što se možda i kapira u spotu, ne znači da ne treba da je negujemo.” Slušaocu ostavljamo da posluša „Zvezdu” i pronađe delić svoje priče u njoj.

Podsetimo, Niko iza sebe ima debitanski album „Drugo mesto”, objavljen decembra 2020. godine, singl „Vetruška”, kao i rad sa Laplanderom. Sredinom ove godine možemo očekivati i drugi samostalni album, najavljen ovim prvim singlom.

Link ka spotu: https://youtu.be/vVl61tmLnK0

Singl na streaming servisima:  https://bfan.link/zvezda-koja-mi-treba

Related posts