Počela nagradna igra „Poljubi me u Cineplexx-u“

Osvoji put u Pariz ili Rim

Kragujevac, 8. 2. 2023 – Februar je mesec ljubavi, a osim romantičnih priča na velikom platnu, Cineplexx BIG Kragujevac bioskop donosi i romantične poklone za najkreativnije.

Posetite nas u periodu od 6. do 28. februara, pogledajte neki od aktuelnih naslova, pronađite veliki Cineplexx leksikon u holu Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa na kojem se nalaze papiri sa pitanjima koja smo pripremili, popunite ih i ubacite u naš romantični leksikon. Potrudite se da odgovori budu zanimljivi, romantični, inspirativnia mi ćemo najkreativnije nagraditi.

U saradnji sa Air Serbia, imaćete priliku da osvojite po dve avionske karte za grad ljubavi – Pariz ili grad večnosti – Rim.

Bear Box je obezbedio ogromnog plišanog medveda visokog 1.7 metara, a pored ovih nagrada, najkreativniji će moći da osvoje i Cineplexx brendirane poklone u duhu ljubavi.

Čekamo vas u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu da zajedno uživamo u ljubavnim pričama na velikom platnu kao što su „Titanik: 25 godina“, „Čarobni Majk: Poslednji ples“, „Šta ljubav ima s tim?“ i drugim, jer Cineplexx leksikon čeka vaše kreativne odgovore! 

Više informacija na www.cineplexx.rs

Izvor: Cineplexx

Related posts