Koncert Ljubiše Jovanovića i Sandre Belić u IMS

NASTAVAK TREĆE SEZONE CIKLUSA KONCERATA „MUZIKOM KROZ MUZEJ”

KONCERT FLAUTISTE LjUBIŠE JOVANOVIĆA I VIOLONČELISTKINjE SANDRE BELIĆ

Istorijski muzej Srbije i udruženje „UNICA ART” imaju zadovoljstvo da Vas pozovu da u sredu 8. februara u 19 časova prisustvujete koncertu flautiste Ljubiše Jovanovića i violončelistkinje Sandre Belić, osmom koncertu u okviru treće sezone ciklusa „Muzikom kroz muzej”, kojim se ciklus nastavlja u 2023. godini.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije i Sekretarijata za kulturu grada Beograda.

Zbog ograničenog broja mesta, zainteresovani građani, koji žele uživo da prisustvuju koncertu, moraju da rezervišu mesto na telefon 064/ 858- 1296.

Rezervacije se primaju svakog radnog dana u periodu od 9 do 15 časova.

Cena karte iznosi 250 RSD.

Svi koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu ili blagovremeno ne rezervišu mesto, biće u prilici da pogledaju koncert na ju-tjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije već u četvrtak 9. februara.

Takođe, na ju-tjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije se nalaze i snimci svih prethodnih koncerata ciklusa „Muzikom kroz muzej”.

Na programu su kompozicije Ludviga van Betovena, Kloda Debisija i Ivane Stefanović.

Pored njih, kao osobenost koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej”, biće izvedena i kompozicija iznenađenja iz muzičke arhivske građe Istorijskog muzeja Srbije.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o terminima, izvođačima i programima narednih koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej”.

Izvor: IMS

Related posts