Minionsi na SkyShowtime platformi

Od 28. februara, omiljeni film Minions vraća se kao Minions: The Rise of Gru i stiže na SkyShowtime platformu. U ekipu prepunu poznatih zvezda spadaju i nominovani za nagradu Oscar® Stiv Karel, Taraji P. Henson, Žan Klod Van Dam, Rasel Brend i dobitnica nagrade Oscar® Džuli Endru

Nestašni Minionsi vraćaju se za još zabavnih avantura u Minions: The Rise of Gru, koji stiže za SkyShowtime publiku u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji od 28. februara.

Dugo pre nego što je postao gospodar zla, Gru (nominovani za nagradu Oscar® Stiv Karel) bio je samo dečak od 11 godina koji je živeo u predgrađu 1970-ih, i koji je pravio planove u svom podrumu kako da vlada svetom. To mu nije uspešno prošlo. Kada Gru sretne Minionse, u koje spadaju Kevin, Stjuart, Bob i Oto—novi Minions sa protezom i očajničkom potrebom da udovolji svima — ova neočekivana porodica udružuje snage. Zajedno grade svoje prvo skrovište, dizajniraju svoje prvo oružje i trude se da izvrše svoje prve misije. Kada zloglasna grupa superzlikovaca, Vicious 6, izbaci svog vođu — legendarnog borca borilačkih veština Vajld Naklsa (dobitnik nagrade Oscar® Alan Arkin) — Gru, njihov najodaniji obožavalac, dolazi na konkurs da postane njihov najnoviji član. Vicious 6 nije impresioniran malim neuspešnim zlikovcem, ali onda Gru odlučuje da ih nadmudri i razbesni, iznenada postaje smrtni neprijatelj koji pokazuje koliko je zao. Dok je Gru u bekstvu, Minionsi pokušavaju da savladaju veštinu kung fua kako bi ga spasili, a Gru otkriva da je čak i zlikovcima potrebna pomoć prijatelja.

The Rise of Gru čini uzbudljiva ekipa, u koju spadaju, kao Vicious 6: Taradži P. Henson, Lusi Lovles, Dolf Lundgren, Deni Trejo i Žan Klod Van Dam. U filmu takođe glume Mišel Leo, Rasel Brend i dobitnica nagrade Oscar® Džuli Endru. Od originalnih kreatora sage, Minions: The Rise of Gru produciraju osnivač i izvršni direktor kompanije Illumination, Kris Meledandri i njegovi dugogodišnji saradnici Dženet Hili i Kris Reno. Film je režirao Kajl Balda (Despicable Me 3, Minions), uz pomoćne režisere Breda Ablesona (The Simpsons) i Džonatana Del Vala (The Secret Life of Pets) i upotrebljen je legendarni glas Pjera Kofina kao Minionsa.

Pogledajte trejler ovde: https://youtu.be/–0L3ecCUXI


SkyShowtime platforma je usluga dostupna direktno za korisnike preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima i preko veb lokacije: www.skyshowtime.com. Mesečna cena za SkyShowtime je 5,99e, a do 08.02.2023. novi pretplatnici mogu dobiti 50% popusta na ovu standardnu cenu.

Za više informacija, posetite:  

Web lokacija: www.skyshowtime.com

Izvor: Olaf&McAteer Office

Related posts