„Kikoriki: Već viđeno“ u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu

NOVA PORODIČNA AVANTURA U CINEPLEXX BIG KRAGUJEVAC BIOSKOPU

,,Kikoriki: Već viđeno“ na Porodičnom vikendu 28. i 29. januara

Kragujevac, 26. 1. 2023 – Neodoljiva Kikoriki družina vraća nam se u novoj, nezaboravnoj avanturi na Porodičnom vikendu u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu 28. i 29. januara. Za sve mališane pripremili smo poklon poster filma. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Sjajna zabava uz novu sihronizovanu animaciju očekuje vas u Cineplexx Big Kragujevac bioskopu ovog vikenda uz animatore i kreativne radionice inspirisane ovom porodičnom avanturom.

Kraš odlučuje da svom najboljem prijatelju Bariju priredi nezaboravnu rođendansku zabavu. On angažuje agenciju “Već viđeno”, koja svojim klijentima organizuje uzbudljive avanture na putovanjima kroz vreme. Tokom ove neverovatne pustolovine, Krašovo nepoštovanje pravila izazvaće kataklizmičnu nesreću, usled koje će njegovi prijatelji biti raštrkani u različitim vekovima. Da bi spasao drugare i bezbedno ih vratio kući, Kraš mora brzinom munje da putuje kroz prošlost i budućnost. Vremena je malo, pa će pomoć morati da potraži od svog alter ega iz drugog vremena.

Trejler filma ,,Kikoriki: Već viđeno“ – https://youtu.be/iN4EJohTtRA

Ovu fantastičnu animiranu avanturu možete pogledati u Cineplexx Big Kragujevac bioskopu već po ceni od 300 dinara uz članstvo u Porodičnom film klubu. Naime, za sve članove Porodičnog film kluba, kupovinom tri ili četiri ulaznice za isti film, ostvaruje se posebna snižena cena ulaznice za sve članove porodice.  Više informacija na linku: http://bitly.ws/zoXb

Ne propustite Porodični vikend uz animiranu avanturu ,,Kikoriki: Već viđeno” u Cineplexx Big Kragujevac bioskopu uz nezaboravno druženje sa porodicom i prijateljima. Karte su u prodaji.

Izvor: Cineplexx

Related posts