Mitsko Biće i Kineski Restoran imaju novi spot: „Bilo Nekad“

Mitsko Biće x Kineski Restoran – Bilo Nekad

Mitsko Biće i Kineski Restoran predstavljaju video spot za treću numeru “Bilo Nekad”, sa predstojećeg EP izdanja!

Jovan Ilić, koji se krije iza alijasa Mitsko Biće predstavlja treći singl sa predstojećeg kolaborativnog EP izdanja, a do sada su objavljene dve pesme “Intro” i “Vremeplov”. Jovan je rođen u Beogradu 2001. godine, završio je Srednju školu za dizajn, a nakon toga upisuje Filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon nastupanja u nekoliko bendova, 2020. godine osniva novi projekat pod nazivom Mitsko Biće. Kao predgrupa je svirao Velikom preziru u klubu Drugstore ove godine. Jovanova najveća interesovanja su uglavnom vezana za muziku, spotove ali i dokumentarni film.

Koautor sve tri pomenute numere sa zajedničkog EP izdanja imena “Tužne pesme u slatko kiselom sosu”, je Ognjen Bošković (aka Kineski Restoran) iz Beograda. Školovao se u X gimnaziji na bilingvalnom jezičkom smeru, a posle upisao Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Od malih nogu je težio ka vizuelnim umetnostima i svakom drugom vidu kreativnog izražavanja. Ognjen se bavi grafičkim dizajnom, ilustracijom, kao i naravno muzikom. Projekat Kineski Restoran osnovao je 2020. godine zajedno sa Reljom Popovićem – gitaristom mladog hardkor benda Neven. „Volim da crtam i nemam život“, rekao je Ognjen u nekom trenutku u svom životu i to je glavna rečenica kojom bira da se predstavi.

Spot za numeru “Bilo Nekad” možete pogledati na linku ovde: https://youtu.be/nisdOOOdtio, režiju potpisuje sam Jovan Ilić, dok je direktor fotografije bio Miloš Radovanović.

Foto: Strahinja Vukić

Izvor: Kontra

Related posts