Izašao album „Lights Out At Never“ benda The LVC’z

The LVC’z  su ovdašnju i svetsku muzičku scenu obogatili albumom jedinstvenog koncepta  Lights Out At Never objavljenim za izdavačku kuću Lampshade Media, a kome je prethodio prošlogodišnji EP – Who is The LVC’z? .

Priča o bendu zvanom The LVC’z istovremeno počinje pre nekoliko decenija i upravo sada, u trenutku kad Lampshade Media s ponosom predstavlja njihov prvi album Lights Out At Never, proizvod čiste kreativne energije i bogatog iskustva kakvom nije lako naći odgovarajuće upoređenje. Prigodna najava bio je EP Who Is The LVC’z?, na kome se nalaze četiri od ukupno trinaest pesama sa Lights Out At NeverAutor svih numera je Aleksandar Žikić, producent je – osim u dve numere koje je producirao Ivan Firchie – bio Miroslav Cvetković, a fotografije i total dizajn uradio je Zoran Jovanović Jus. Lights Out At Never je neuobičajeno dug album, ali i vredan svakog minuta vašeg vremena. 

–  The LVC’z su danas jedan srećan bend. – kažu The LVC’z – Iskreno smo zadovoljni što je album ‘Lights Out At Never‘, na kome smo radili duže nego što je iko mogao da pretpostavi, najzad pred vama, na etiketi Lampshade Media. Ako znate za The LVC’z i pratite ono što radimo, ovo je trenutak da vam se zahvalimo na ljubaznosti, dobroj volji i strpljenju. Ako još ne znate za The LVC’z, ovo je pravi trenutak. Bilo bi takođe lepo da se sretnemo na nekom od koncerata i razmenimo utiske. U međuvremenu, slušajte Lights Out At Never i pratite The LVC’z: život je zanimljiviji pod svetlima koja se nikada ne gase. – 

Koncept The LVC’z je organski, univerzalan i žanrovski nesputan. U njihovoj muzici naći ćete odjeke gotovo svega vrednog što čini bogato nasleđe savremene popularne muzike. Ako baš želite, pokušajte da se sretnete sa njima negde u nepreglednim prostranstvima amerikane.     
The LVC’z bi se s lakoćom izdvojili na bilo kojoj sceni: i po svojim godinama i po broju članova (osam) i po izoštrenosti i beskompromisnosti koncepta, a posebno po rešenosti da teže isključivo univerzalnim vrednostima muzike i najvišim autorskim standardima. Njihovi tekstovi govore upravo o onome o čemu melodije pevaju, a sve je u svakom trenutku povezano sa osećanjima koja svaki čovek, dakle svako od nas, može, ako hoće, da pronađe i prepozna u sebi.  
Dobro došli u svet The LVC’z, u kome se svetla nikada ne gase.

Foto: Zoran Jovanović Jus

Izvor: Lampshade Media

Related posts