Ima da prži! Tvrđi zvuk u finalu 3. Balkanrock sessions

Finale treće sezone Balkanrock Sessions obeležiće bendovi sa tvrđim zvukom tj. metal sastavi Sink i Mud Factory. Najkraće rečeno, ima da prži. Sink možete već sada pogledati na Balkanrock Youtube kanalu, a premijera benda Mud Factory ostavljena je za sam kraj treće sezone. Pratite Balkanrock na Facebooku, Instagramu i Youtube da saznate tačan datum

Od 2012. godine, kada je sastav Sink isplovio, menjao je postavu i razvijao svoj muzički izražaj, koji, makar sudeći po objavljenim singlovima sa predstojećeg albuma, dostiže svoj vrhunac. 

Prvi album Sink objavljuje 2014. godine, a album nosi naziv „Sve što nisam ja“. Nakon tri godine završen je i drugi album „Pred stubom srama“ i od tada se sa nesrpljenjem čeka novo studijsko ostvarenje ovog metal sastava. 

Novi album „Koren“ nije u celosti ugledao svetlost dana, ali je dugo spreman i najavljivan. Njegovo objavljivanje poklopiće se sa desetogodišnjicom benda, proslavljenom nastupom na Balkanrock Sessions-u. Poslušajte Sink, te pritisnite zvonce za obaveštenje i sačekajte novi Balkanrock Session.

Izvor: Balkanrock

Related posts