Darko Rundek i Ekipa u Kulturnom centru Zrenjanina

ZRENJANINSKI KONCERT DARKA RUNDEKA & EKIPE

–          Kulturni centar Zrenjanina

–          Petak, 16. decembar – 20 časova

U okviru koncertne turneje, Darko Rundek & Ekipa  nastupiće u Kulturnom centru Zrenjanina  u petak, 16. decembra.  Karte za zrenjaninski koncert prodaju se putem servisa Tickets i na biletarnici Kulturnog centra. Radno vreme biletarnice je radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 1500 dinara.

Pet koncerata Rundeka & Ekipe po Srbiji

Regionalno priznati muzičar Darko Rundek & Ekipa održaće tokom decembra pet koncerata po Srbiji, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Za početak mini turneje zakazan je nastup 9. decembra u Kulturnom centru Pančeva. Odmah zatim, 10. i 11. decembra, uslediće dva koncerta u Novom Sadu (Pozorište mladih). Rundek i Ekipa stižu 16. decembra u Zrenjanin (Kulturni centar) i, na kraju, 17. decembra u Smederevsku Palanku (sala Osnovne škole „Heroj Ivan Muker“). Svi koncerti počinju u 20 časova. 

–          Rundek i Ekipa u Srbiju dolaze posle nanizanih pet koncerata u zagrebačkom KSET-u, u periodu od 28. novembra do 4. decembra. 

“Kako ove godine slavimo 20. rođendan albuma ‘Ruke’, daćemo više prostora pesmama sa tog izdanja”, najavljuje proslavljeni umetnik uoči predstojećih susreta sa publikom. Remasterizovan album “Ruke” nedavno je, odmah po objavljivanju, dospeo na prvo mesto liste najprodavanijih u Hrvatskoj. Reizdanje je ispratio animirani tekstualni video za pesmu “Sjaj što izdaje”. 

Darko Rundek i Ekipa su, podsetimo, krajem avgusta održali tri rasprodata beogradska koncerta za pamćenje u Botaničkoj bašti, takođe u organizaciji agencije Long Play.

Izvor: KCZR

Related posts