Goran Gump objavio prvi autorski album „Sad sam se probudio“

Prvi autorski singl “Dijete u meni“ je najavio buđenje iz divnog sna koji sanjam od početka muzičkog poziva, a danas kada je objavljen moj autorski album imena “Sad sam se probudio“ taj san postaje java.“ – kaže svestrani muzičar Goran Milojević, u narodu poznatiji kao Goran Gump, koji je odrastao u Herceg Novom, a živi i stvara na Novom Beogradu.

Gump za sebe kaže da muziku oseća već 20 godina, dok mu je život hobi, a zaljubljenost i strast koju oseća prema muzici je sada krunisana objavljivanjem svojih autorskih dela. Od numere “Intro” pa sve do poslednje, 10. pesme na albumu, Gump nas vodi kroz retrospektivu duboko-emotivnih odnosa, možda čak pomalo i gradacijski i hronološki, pa je ovo izdanje najbolje poslušati u celini.

Svi tekstovi na albumu su njegovo delo, a zahvalnost za realizaciju svog buđenja, pored majke i brata blizanca koji ga prate i podržavaju u svemu što sanja, Gump šalje Sebastijanu Kerekešu, muzičkom producentu, te imenjaku Goranu Đemidžiću (Bad Shoe) koji se pobrinuo da vizuelni identitet na najbolji način oslika priče ispričane u pesmama.

Pored već navedenih, zahvalnost na realizaciji albuma “Sad sam se probudio“ ide i studijima Utiki, Analog Mind i Domu Lazara Arsovića, kao i svim muzičarima i drugim kreativnim ljudima koji su ugradili deo sebe u kreiranje Gumpovog albuma-prvenca.

Album „Sad sam se probudio“ je dostupan na svim streaming platformama, a koncertna promocija albuma će se održati u beogradskom Jolly Roger Pub-u 15.11. sa početkom od 20h.

Foto: Stefan Krecmar

Izvor: Glitch Records

Related posts