Portal Hoću u pozorište traži nove volontere!

Ove godine HuP je proslavio pet godina postojanja njihove male volonterske zajednice okupljene oko jedne teme – pozorišta. I baš zbog toga su odlučili da njihovu redakciju proširie na mnoge druge gradove širom zemlje.

ozivamo te da se prijaviš na naš ovogodišnji konkurs ukoliko te zanima da izveštavaš i pratiš pozorišna dešavanja u gradu u kom živiš, ili želiš da putuješ i posećuješ različite pozorišne festivale.

Pozivaju te da se prijaviš ako, pre svega voliš i posećuješ pozorište, ako si mlada, kreativna, otvorena i komunikativna osoba. Ovo je prilika da se pridružiš jednoj ekipi koja volonterskim radom želi da promoviše pozorište, ali i da kroz njega uči, otkriva i sarađuje, i naravno da kroz druženje ostvaruje sve što su zamislili i čemu teže. 

PORTAL HOĆU U POZORIŠTE TI PORUČUJE

Našem timu su potrebni:

Novinari i novinarke:

Želiš da pišeš o predstavama, intervjuišeš poznate glumce i reditelje, izveštavaš sa pozorišnih festivala širom Srbije, i imaš iskustva u pisanju?

Lektori i lektorke:

Voliš jezik i vodiš računa o izražavanju i spreman/na da stilski i gramatički „zategneš” tekstove pre objave?

Urednici i urednice društvenih mreža:

Provodiš mnogo vremena na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru; upoznat/a si sa dinamikom društvenih mreža, a poseduješ kreativnost i spremnost da osmišljavaš objave koje bi privukle publiku; poznati su ti termini poput „Ad manager”, „Post boosting”, „Target audiencies” „Followers interaction” itd?

Grafički dizajneri i dizajnerke:

Znaš da koristiš Ilustrator, Photoshop ili neki sličan grafički program, pratiš trendove u dizajnu, želiš i da kreiraš vizuale za društvene mreže i naš veb sajt?

Ukoliko želiš da volontiraš na bilo kojoj od ovih pozicija prijavi se popunjavanjem forme na ovom linku.

Konkurs traje od 23. avgusta do 5. septembra.

Čekamo te!

Za sva dodatna pitanja javi nam se na kontakt@hocupozoriste.rs

Related posts