Nova satnica Piknika u Muzeju afričke umetnosti

Zbog najave lošeg vremena i kiše za ovaj vikend održavanje Piknika u Muzeju afričke umetnosti pomera se za sledeću nedelju 28. avgust. Satnica i program Piknika ostaju isti!

U nedelju 28. avgusta od 12 časova Piknik je ponovo u Beogradu i vraćamo se na staru ali jednu od omiljenih lokacija park Muzeja afričke umetnosti! Piknik ispred Muzeja afričke umetnosti u organizaciji udruženja Kišobran koji traje sve do prvog mraka, negde oko 20 časova!

Prisustvo na Pikniku je potpuno besplatno povedite prijatelje, roditelje, bake i deke, decu i ljubimce, ponesite ćebiće i kreme za sunčanje, a Piknik vam obezbeđuje predivne uspomene koje ćete pamtiti zauvek.

Ovaj put sa nama će biti  Nevena Jeremić i Ribs u muzičkom delu programa, Nikola Velicki sa svojom radionicom pravljenja zmajeva i aviona, Molekul centar sa naučnim eksplozijama, Aleksandra Gačić sa hip hop radionicom, Foton yoga studio i njihova dobro poznata yoga seansa ali i vođenje kroz aktuelnu izložbu Muzeja sa istoričarkom umetnosti Anom Knežević.

Kao i do sada Zaokret, Burger House i Bubamara sladoled će obezbediti piće i hranu da ne morate ništa da nosite sa sobom ako vas mrzi.

Piknik se trudi da koristi što manje plastičnog otpada i da zelene površine ostavi netaknute nakon korišćenja. Želimo da sa nama provedete predivan dan u prirodi i da to nastavite da radite i bez nas, ali isto tako hajde da zajedno razmišljamo unapred o načinu odlaganja otpada i sačuvamo park kako bi i narednih dana svi mogli da uživaju u njemu na isti način.

Linkovi:

https://www.facebook.com/piknikbg

www.instagram.com/piknikbg

Foto: Predrag Todorović

Related posts