Hydrogen objavio novi videosingl „I Am the Sun“

Hydrogen je mlad blistavi indie/alt rock sastav iz Novog Sada, u akciji od 2021. Članovi sastava su Pavle Kuntić (prateći vokal, bas gitara), Mario Kujundžić (prateći vokal, gitara), Nikola Mitrović (vokal, gitara), Nikola Vujadinović (bubnjevi, perkusije). Do sada su izdali EP „En Route“ i gostovali u nekoliko gradova u Srbiji. Inspirisani indie rok velikanima ranih 2000-ih, Hydrogen nastoji da stvara muziku koja je nalik dobroj žurci ili toplom zagrljaju.

Najnoviji Hydrogen-ov poduhvat dolazi u vidu spota za singl „I Am the Sun“. Neumorno svetla, glasna i topla – pesma je personifikacija čiste euforije. Tekst opisuje momenat kada je sve bilo u redu. Sniman u prostorijama omladinskog centra CK13 (@ck13novisad) uz pomoć prijatelja Marka Pilje (@pilja_colada), spot predstavlja Hydrogen-ov „hello“ svetu.
Naredni korak Hydrogena jeste nov, interesantan, muzički poduhvat, kao i izdavanje novih singlova i spotova. Gledajući u malo dalju budućnost, planiraju snimanje i izdavanje dugometražnog albuma. Hydrogen sprema mnoštvo svirki u predstojećem periodu, a za sve informacije zapratite @hydrogen.band na Instagramu.

„I Am the Sun“ možete slušati na svim streaming platformama!

Izvor: Hydrogen

Related posts