Spremni? Počinje Doritos Balkan League u CS:GO!

Naredna 2 meseca CS:GO timovi širom Balkana će ukrstiti svoje veštine u borbi za najveći nagradni fond ove godine od čak 7000€! Ekipe će nastupiti sa jednim isključivim ciljem – da saznamo ko ima najbolji CS:GO tim na Balkanu!

Disclaimer: ovaj turnir je samo FOR THE BOLD. Ali to ne znači da moraš biti vrhunski igrač da bi se prijavio i pokazao svoju igru. 

Sati i sati koje si proveo igrajući CS:GO sada dolaze na test. Oštro oko, brza ruka, opaka taktika, poznavanje mape kao sopstvenog dlana i tako svakog dana. Spreman si! Odvaži se, okupi ekipu i prijavi se za ligu.  

Doritos Balkan League u CS:GO organizuje Tiltproof pod pokroviteljstvom brenda Doritos, tortilja čipsa broj 1 na našim prostorima! U ligi će se naći vrhunski timovi iz svih zemalja sa Zapadnog Balkana.

Doritos Balkan League će se odvijati kroz nekoliko faza – najpre kvalifikacije, zatim grupni deo, pa onda Play-Off gde nas na kraju čeka veliko finale! 

Na ovom linku možeš prijaviti svoju ekipu na kvalifikacije, koje će se odigrati u 4 runde.  

Pored Doritos i Tiltproof Instagram stranica, koje će tokom lige objavljivati sve važne i najnovije informacije, otvoren je i Doritos Discord server, gde će biti prisutna i poznata imena sa regionalne gejming Youtube scene.  

Liga će trajati od 26.4. do 12.6.

Lock and load i prijavi svoj tim sada!

Izvor: Tiltproof

Related posts