Alice in Wonderband: Telesna muzika u aprilu

Živelo proleće! Osećamo kako se ubrzava ritam prirode, radujemo se suncu, mirisima, zuju pčela – a semena koja smo posejali u bašti prošle godine polako niču… Kako gore, tako i dole, u bašti, tako i na sceni.
Od 3. do 10. aprilavodimo radionice na omladinskoj razmeni Bina mira, u saradnji sa CEKOM-om u Postojni u Sloveniji.
10. aprila se vidimo na onlajn radionici na engleskom jeziku Novi balkanski ritam.
U toku aprila nastavljamo projekatDetlići – telesna muzika za decu, koji realizujemo u OŠ 23. oktobar u Sremskim Karlovcima okviru programa Trag fondacije Aktivne zajednice.
20. aprila nas očekuje koncert balkanske muzikeDomu kulture u Čačku.
Od 27. do 29. aprila bićemo na mini turneji u Hrvatskoj u organizaciji udruženja Srpsko narodno vijeće i Prosvjeta.

Šumski bluz – saradnja sa CEKOM-om, festval Na sopstveni pogon 2020. godine

Kao članovi udruženja Otvoreni krug Novi Sad učestvujemo u Twinning projektu razmene iskustva i znanja sa udrugom Cirkultura iz Samobora. Od 14. do 17. aprila ćemo ponovo ugostiti naše partnere, udrugu Cirkulturau Sremskim Karlovcima.

U dogovoru sa Turističkom organizacijom Opštine Sremski Karlovci organizovaćemo i njihov nastup, Kesten i Papaja show na Trgu Branka Radičevića, na radost dece, ali i cele zajednice.

Ova aktivnost je omogućena uz podršku Evropske unije, u okviru projekta Reg.Lab: Novi kulturni prostori i mreže kao pokretači inovativnog i održivog razvoja regionalne saradnje odozdo prema gore.

U maju ćemo pokrenuti crowdfunding kampanju na platformi Dobri Dabar, da prikupimo sredstva za prvi internacionalni festival telesne muzike Novi balkanski ritam – sada je prilika da nas podržite! Svako deljenje, usmena preporuka, donacija, ma kako mala, će nam puno značiti. Festival će se održati od 22. do 25. septembra u Sremskim Karlovcima.

Sledeća onlajn radionica Novi balkanski ritam na engleskom jeziku biće 8. maja.

Pogledajte predstavu Kiss 20. maja na Cu’fus festu, i učestvujte u radionici telesne muzike Novi balkanski ritam u Samoboru 22. maja.

Predstavu Kiss ćemo, nakon duge pauze, ponovo igrati u Beogradu! Vidimo se 26. maja na sceni Akademije 28. Predstavu organizuje agencija My Way.

Komični mjuzikl Kiss

Izvor: Alice in Wonderband

Related posts