April 2022. godine u Zvezdara teatru

21. marta tačno u podne počinje prodaja ulaznica za april. Na našem novom sajtu pronaći ćete repertoar u delu „Kupi ulaznice“, a datumi izvođenja će biti istaknuti i na svakoj predstavi pojedinačno.

Proleće donosi i novu energiju u naše sale, koje će prvi put nakon dve godine raditi punim kapacitetom, tako da će se predstave izvoditi i na Sceni Danilo Bata Stojković, kao i na Novoj sceni. Prema novoj odluci Vlade Republike Srbije, nošenje zaštitnih maski za lice je preporučena, ne i obavezujuća mera.

Sve do sada važeće preventivne mere – držanje rastojanja, merenje temperature i dezinfekcije obuće, više nisu obavezne.

Ovog meseca pored toga što se radujemo punim salama, zbog čega su nam puna i srca, obeležavamo i jubilej komada „Osama-Kasaba u Njujorku“, koja će 4. aprila proslaviti svoju četvrtu godinu od premijernog izvođenja. Ovaj komad je na repertoaru 6, 7. i 11. aprila.

„Voz“ Kormaka Makartija u režiji Voje Brajovića se posle pauze u martu, vraća na Novu scenu u dva termina 9. i 13.4.

Monodrama „Knjiga o Milutinu“ Danka Popovića biće izvedena pet puta – 10, 16, 19, 20. i 29. aprila na Novoj sceni. Nenad Jezdić koji tumači lik Milutina Ostojića, nastavlja svoja gostovanja po Srbiji – 5. aprila u Mladenovcu, 6. aprila u Pančevu i 28.4. po drugi put u Aranđelovcu, dok je 4. aprila planirano gostovanje u Milićima, u Republici Srpskoj.

Tu su i naše druge predstave koje publika voli kao što su „Sportsko srce“, „Tre sorele“, „Hipnoza jedne ljubavi“, „Pasivno pušenje“, „Klaustrofobična komedija“, „Ljubav u Savamali“…

Na Sceni Danilo Bata Stojković ćemo ugostiti novosadsko „Pozorište mladih“, koje će 12. aprila izvesti komad „Deca paklene pomorandže“, inspirisanu romanom Entonija Bardžisa, „Paklena pomorandža“, autora Kokana Mladenovića i Nine Plavanjac u režiji Kokana Mladenovića.

Radno vreme blagajne u aprilu je radnim danima 12-18 časova, odnosno do početka predstave i vikendima dva sata pre početka predstave. Sva izvođenja na Sceni Danilo Bata Stojković počinju u 19.30 časova, dok će na Novoj sceni predstav počinjati u 20 sati.

Pozivamo vas da ulaznice kupujete onlajn preko sajta pozorišta, na najbrži i najjednostavniji način, ili rezervišete željene ulaznice popunjavanjem formulara.

Na našim društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram pratite najnovija dešavanja u pozorištu, vesti i utiske koje vam prenosimo nakon izvođenja predstava.

April 2022. godine će svakako biti jedan od legendarnih trenutaka u našoj galaksiji, jer će uz vas sale biti ispunjene do poslednjeg mesta!

Foto: Nikola Vukelić

Izvor: Zvezdara teatar

Related posts